Έξαλλοι στο Μαξίμου με την συνέντευξη Δένδια!

Must Read

Θεωρούν τους ισχυρισμούς του υπουργού εθνικής άμυνας ως χειρουργικό χτύπημα κατά του πρωθυπουργού!

Η συνέντευξη του Νίκου Δένδια στην Καθημερινή, εκλαμβάνεται πλέον από το Μαξίμου ως χτύπημα κατά του εθνεγέρτη ηγέτη μας, το οποίο μάλιστα είναι κάτω από τη ζώνη.

Η οργή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος εστιάζεται στην αναφορά του υπουργού, ότι ο Μπλίνκεν αθέτησε την υπόσχεσή του στον πρωθυπουργό! Με απλά λόγια, παρουσιάζει τον ιδιοφυή κυβερνήτη μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως κορόιδο!

Το πρωθυπουργικό περιβάλλον λοιπόν ετοιμάζει μία πρώτη διαρροή, όπου θα υπενθυμίζει ότι ο Νίκος Δένδιας ήταν αυτός που ως υπουργός εξωτερικών υπέγραψε με τον Μπλίνκεν την περιβόητη αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ, ενώ ως υπουργός εθνικής άμυνας, όφειλε να την υλοποιήσει.

Είτε λοιπόν είναι θέμα κακής συμφωνίας είτε πλημμελούς υλοποίησης αυτής, το Μαξίμου θα στοχοποιήσει τον Δένδια ως κύριο υπεύθυνο της αποτυχίας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δίκιο έχει. Bradley μας δίνουν κάτι σαπάκια, τα καλά τα στείλανε στον Ζελέ. Επίσης δεν μας δίνουν Black Hawk από το πλεονάζον υλικό, μας λένε πάρτε καινούργια. Ιπτάμενα τάνκερ τα ίδια, πάρτε καινούργια. Μόνο κάτι σάπιες κορβετοφρεγάτες δίνουν με οπλισμό εν έτη 2024+ για κλάματα που για να τα συνεφέρεις αγοράζεις νέα τούμπανα Gowind. Όπως την πατήσαμε με τα σάπια περιπολικά Ιsland. Χώρια ότι θέλουν τρελό χρόνο και χρήμα σε συντήρηση αν καταφέρουν ποτε να δουλέψουνε σωστά. Κάναμε την Ελλάδα βάση Αμερικανών τζάμπα. Τα F35 μας μάραναν, χίλιες φορές Rafale.

    • Ξέχασα να πω ότι και τα Bradley δεν τα δίνουν δωρεάν. Χώρια οτι τα στέλνουν γυμνά και σου ζητάνε χρήματα για να μπουν πάνω αυτά που ξηλώσανε. Πυροβόλο διόπτρες σκοπευτικά κτλ. Παίρνεις καινούργια CV90 MKIV.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This