Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μας πλήγωσε αυτό που έγινε με τον Μπάλντοκ» – Τι είπαν οι διεθνείς

Η σκέψη όλων στον αδικοχαμένο άσο

Must Read

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά τη νίκη με 2-0 της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, λέγοντας ότι πλήγωσε πολύ όλη την ομάδα ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο κόουτς της Εθνικής φάνηκε και αισιόδοξος για τα δύο εναπομείναντα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρώτο που έχω στο μυαλό μου είναι η παρουσία του κόσμου, που είναι κάτι που ίσως πριν από δύο μήνες θα ήταν ένα όνειρο για εμάς. Για αυτούς παίζουμε και σε σύντομο διάστημα καταφέραμε να τους φέρουμε στο γήπεδο.

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία περιμένουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Σε αυτό το επίπεδο, μας ανοίγει ένας δρόμος μετά από αυτές τις τέσσερις νίκες που στην αρχή ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Σήμερα είδα μια εξαιρετική ομάδα, βάση όλων των συνθηκών του παιχνιδιού. 

Έπρεπε μέσα σε δύο ημέρες μετά το ματς με την Αγγλία να πάμε στο μηδέν και για 60 λεπτά ήταν φανερό ότι ήμασταν μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει σωστά. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει σαν ομάδα το επίπεδο που θέλουμε, ένας καινούργιος προπονητής δεν είναι εύκολο να περάσει τις ιδέες που θέλει. Είμαι πολύ χαρούμενος από τους παίκτες μου, ανταποκρίθηκαν πλήρως και με κάποιες αδυναμίες που παρουσιάζουμε.

Ήταν ουσιαστικά την στιγμή που το παιχνίδι τελείωσε, ήταν μια έκρηξη χαράς όλων όσοι ήταν στο γήπεδο. Η νίκη στο παιχνίδι ήταν αυτό που μας ενδιέφερε. Ήταν πολύ συγκινητικό όλο το σκηνικό που έγινε πριν το παιχνίδι, ήταν συγκινητικό για όλους, ήμασταν πολύ πληγωμένοι από αυτή την εξέλιξη και ο κόσμος που ήρθε στο παιχνίδι, ήρθε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Τζορτζ. Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού αλλά είμαστε πρωτίστος άνθρωποι.

Δεν ήταν εύκολο μια ομάδα όπως εμείς να κερδίσει την Ιρλανδία σε δύο χρόνια τέσσερις φορές. Η Ιρλανδία είναι μια ομάδα με παράδοση στο ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις σε δύο χρονιές τέσσερις φορές την ίδια ομάδα, αυτός ήταν ο μόνος φόβος μου».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στη διάρκεια των δηλώσεών του μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Ιρλανδίας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αναφερόμενος στον αδικοχαμένο, Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Ήταν συνολική η προσπάθεια μας, επιτεθήκαμε και αμυνθήκαμε καλά. Ήταν μονόδρομος η νίκη. Μας πίεσαν αλλά δεν υπήρχε κανένα άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε μια οικογένεια, είμαστε δεμένοι και όποιος παίζει, είναι έτοιμος να βοηθήσει. Έπαιξα χρόνια με τον Τζόλη και ίσως να βοήθησε αυτό.

Το κλίμα ήταν και είναι βαρύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Είναι ένας από εμάς ο Τζορτζ. Όλες οι προσπάθειες μας θα απευθύνονται σε αυτόν και ελπίζω να τον κάνουμε χαρούμενο. Το γήπεδο μας βοήθησε πολύ, δείχνουν ότι μας στηρίζουν και θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας».

Συγκλονιστικός στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μανώλης Σιώπης. Ο μέσος της Εθνικής ανέφερε ότι έβλεπε βιντεάκια τις τελευταίες ημέρες από στιγμές που είχε ζήσει με τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, άπειρα τα συναισθήματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου πάνε τα αισθηματα μου σαν καρδιογράφημα, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για άλλη μια φορά.

Προσωπικά με το που μπήκε το δεύτερο γκολ έκατσα μόνος μου στο κέντρο και άρχιζα και βούρκωνα. Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια που έχουμε ζήσει στιγμές με τον Τζορτζ και μετά μου φύγαν όλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This