Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης ήθελε να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο επικεφαλής κάθε κόμματος έχει την ευθύνη της πορείας του»

Must Read

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανέφερε συγκεκριμένα « τα κόμματα έχουν διαδικασίες και θεσμούς, στο δικό μας κόμμα συνέβη αυτό που δεν έχει συμβεί πουθενά αλλού σε ολόκληρο τον κόσμο, δηλαδή, πρώην πρόεδρος που θέλει να διεκδικήσει την προεδρία να στέλνει εξώδικα στο δικό του κόμμα».

Συμπλήρωσε και τόνισε πως «όταν ένα κόμμα αντιλαμβάνεται πως κάποιος έχει έρθει με στόχο να το διαλύσει, τότε πρέπει να αμυνθεί».

Τέλος επέρριψε ευθύνες στον πρώην πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη για την δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την μείωση του ποσοστού στις ευρωεκλογές λέγοντας πως «ανέλαβε ένα κόμμα στο 18% και τώρα τα ποσοστά είναι μονοψήφια.   

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This