Πατούλης: Για να μπορείς να δημιουργείς πρέπει να είσαι ισορροπημένος – Είμαι καλά με την Αναστασία

Must Read

Στην κάμερα του «πρωινού» μίλησε ο Γιώργος Πατούλης για την πολιτική, την σύντροφο του, καθώς και για τον επικείμενο ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας του.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «το θέμα της πολιτικής ζωής του τόπου παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, το πολιτικό σύστημα δεν είναι μόνο η κυβέρνηση, αντιθέτως χρειάζεται και η αξιωματική αντιπολίτευση».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας πως «είμαι καλά, γιατί για να δημιουργήσεις, πρέπει να είσαι ισορροπημένος».

 

Μίλησε για την Αναστασία την οποία θαυμάζει « η Αναστασία είναι επιστήμων, την ενδιαφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και δουλεύει για αυτήν».

Όσον αφορά τον μεγάλο γιο του, τον Αλέξανδρο είπε πως «είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και είμαι σίγουρος πως θα αποδεχτεί το νέο μέλος όπως πρέπει και θα είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This