H Νικόλ Κίντμαν σπρώχνει τη Σάλμα Χάγιεκ

Ένταση στο κόκκινο χαλί της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι

Must Read

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και την παρουσίαση του οίκου μόδας Balenciaga, βίντεο δείχνει να υπάρχει ένταση ανάμεσα στις δύο σταρ. Η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να σπρώχνει το χέρι της Σάλμα Χάγιεκ όταν πήγαν να ποζάρουν για φωτογραφίες με την Κέιτι Πέρι.

 

Όταν ένας φωτογράφος ζήτησε «ακόμη μία» λήψη, η Χάγιεκ προσπάθησε να γυρίσει με τα χέρια της την Κίντμαν προς τους φωτογράφους. Τότε η Νικόλ Κίντμαν άρπαξε το χέρι της Χάγιεκ και το έσπρωξε μακριά. Στη συνέχεια έδωσε ένα φιλί στην Πέρι και αντάλλαξε μερικές λέξεις με την Χάγιεκ πριν απομακρυνθεί.

 

Δεν είναι ξεκάθαρο τι είπαν μεταξύ τους η Κίντμαν και η Χάγιεκ, αλλά μετά την αποχώρηση της Κίντμαν, η Χάγιεκ είπε: «Ναι, παρακαλώ. Συμβουλή». Κάποιος – πιθανότατα η Κίντμαν – είπε «Δεν το χρειάζεσαι», στο οποίο η Χάγιεκ απάντησε: «Το χρειάζομαι».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ Χ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This