Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν επιπλέον τρεις για την οπαδική επίθεση τον Μάιο στη Νέα Μηχανιώνα

Τι ανέφεραν οι καταγγελίες

Must Read

Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση με οπαδικά χαρακτηριστικά, που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, με θύματα δύο αδέλφια. Όπως κατήγγειλαν τα θύματα, περί τα 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, τους προσέγγισαν και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν την ζακέτα που φορούσε ο ένας, που έφερε μάλιστα διακριτικά ομάδας. Δύο εξ αυτών (23 και 24 ετών) είχαν συλληφθεί άμεσα και μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης, προέκυψε η εμπλοκή τριών ακόμη ατόμων (δύο 18χρονων κι ενός 32χρονου). Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της παράβασης του Νόμου περί Αθλητισμού. Θα κληθούν να απολογηθούν στην ίδια ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This