Λιβύη: Άφησαν την αποστολή της εθνικής Νιγηρίας 16 ώρες στο αεροδρόμιο χωρίς τροφή και νερό – Σκέψεις για μποϊκοτάζ

Εικόνες εξαθλίωσης

Must Read

Θρίλερ! Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται ανάμεσα σε Λιβύη και Νιγηρία, με την ποδοσφαιρική βεντέτα να είναι δεδομένη.

Οι Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές, φτάνοντας στη Λιβύη για να παίξουν το εκτός έδρας ματς στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, κόλλησαν για 16 ώρες στο αεροδρόμιο δίχως νερό και φαγητό, σε άθλιες συνθήκες. Με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μάλιστα, υπήρχε ένα mini-van που δεν μπορούσε όμως να εξυπηρετήσει όλα τα μέλη της αποστολής. Υπάρχουν δε έντονες σκέψεις για μποϊκοτάζ στην προγραμματισμένη αναμέτρηση της Τρίτης και άμεση επιστροφή στη Νιγηρία!

Λίγες μέρες νωρίτερα, η αντίστοιχη εθνική ομάδα της Λιβύης κατήγγειλε την ανεξήγητη παραμονή στο αεροδρόμιο του Λάγος γι’ αρκετές ώρες, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος στις αποσκευές των μελών της αποστολής.

Από τη Νιγηρία αναφέρουν πως το αεροπλάνο τους, λίγο πριν προσγειωθεί στη Βεγγάζη, άλλαξε πορεία με προορισμό, μία άλλη πόλη 2,5 ώρες μακριά. Μιλούν για ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου. «Ήμασταν για ώρες σ’ ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο στη Λιβύη, αφού άλλαξαν την πορεία στο αεροπλάνο μας την ώρα της καθόδου. Η κυβέρνηση της Λιβύης διέκοψε την εγκεκριμένη προσγείωσή μας στη Βεγγάζη χωρίς λόγο. Κλείδωσαν τις πύλες του αεροδρομίου και μας άφησαν χωρίς τηλεφωνική σύνδεση, φαγητό ή νερό. Όλα για να παίξουν παιχνίδια μυαλού», ανέφερε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ-Εκονγκ.

O ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, Βίκτορ Μπονιφέις, κάνει έκλησση για βοήθεια, αναφέροντας ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο τρομακτικά, με τους πρωταγωνιστές του συμβάντος να θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. «Αυτό γίνεται τρομακτικό τώρα. Μπορεί να έχετε λόγο που το κάνετε, αλλά εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στη χώρα μας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο 23χρονος φορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This