«Άγιος Έρωτας» με… κεραυνούς! – Έφυγε ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος

Αποχώρησε αιφνιδίως ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha Σπύρος Μιχαλόπουλος! Στη θέση του ο Πιέρρος Ανδρακάκος

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα τηλεοπτικά στέκια η είδηση πως το σίριαλ του Alpha «Άγιος Έρωτας» με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη Δανάη Παππά μένει… ακέφαλο μέχρι νεωτέρας.




 

Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σχετική ενημέρωση από τους ιθύνοντες της παραγωγής ή του καναλιού, ο σκηνοθέτης της σειράς, που πραγματεύεται τον απαγορευμένο
έρωτα ανάμεσα σε έναν ιερέα και μια μαθήτρια, Σπύρος Μιχαλόπουλος ανακοίνωσε μέσω facebook ότι αποχωρεί από το πόστο του επικαλούμενος λόγους προσωπικής φύσεως αλλά όχι υγείας.

O Σπύρος Μιχαλόπουλος

«Αγαπητοί φίλοι. Για προσωπικούς λόγους, όχι υγείας, αποχωρώ από τη σκηνοθεσία της σειράς του Alpha “Άγιος Έρωτας”. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή στήριξη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να συνεχίσετε να βλέπετε τη σειρά. Καλή αντάμωση» έγραψε στην ανάρτησή του το απόγευμα του Σαββάτου ο καταξιωμένος σκηνοθέτης, αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Η ανακοίνωσή του ξάφνιασε πολλούς καλλιτέχνες που είχαν δουλέψει μαζί του στο παρελθόν, με ορισμένους από αυτούς, όπως ο Νίκος Ψαρράς και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, να του γράφουν κάτω από την ανάρτησή του σχόλια με ευχές για τα καλύτερα που θα έρθουν μελλοντικά ή να εκφράζουν την απορία τους για το ξαφνικό φευγιό του.

Όσο για τη θέση του Σπύρου Μιχαλόπουλου στον «Άγιο Έρωτα», όπως ενημέρωσε χθες το μεσημέρι μέσω της εκπομπής της στον Alpha η Ναταλία Γερμανού, νέος σκηνοθέτης της σειράς αναλαμβάνει ο Πιέρρος Ανδρακάκος που υπογράφει και το «IQ 160» στο Star.

O Πιέρρος Ανδρακάκος

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This