Γιώργος Λιάνης: Ανασκεύασε μετά την δήλωση ότι ο Τσίπρας ζήτησε «συγγνώμη» από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Novartis

Τι ανέφερε σε νέα δήλωσή του

Must Read

Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε ο Γιώργος Λιάνης ανασκεύασε την δήλωση που είχε κάνει το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνήσει σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και του είχε ζητήσει «συγγνώμη» για την υπόθεση Novartis.

Σε δήλωσή του στο enikos.gr, ο κ. Λιάνης είπε πως υπερέβαλε και πως όσα είπε έλαβαν διαφορετική ερμηνεία:

«Στην κυριακάτικη συμμετοχή μου στην εκπομπή της κ. Γιάμαλη στο MEGA είπα ότι γνωρίζω πως ο κ. Τσίπρας έκανε ένα τηλεφώνημα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε συγγνώμη για την υπόθεση Novartis.

Η αλήθεια είναι πως υπερέβαλα, στηριζόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο της “Καθημερινής”, πριν από λίγο καιρό, ότι δηλαδή κάναμε λάθος χειρισμούς στην υπόθεση Novartis και βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλακεί, με άλλους που δεν είχαν.

Εφελκυστικά πίστεψα ότι ο κ. Τσίπρας με αυτή την τολμηρή δήλωση είχε ζητήσει εμμέσως συγγνώμη. Πιθανόν να το έκανα, γιατί ο διακαής μου πόθος είναι η συνεργασία των δύο παρατάξεων για το καλό του τόπου.

Όμως, αυτό που είπα και εννοούσα εγώ στην κ. Γιάμαλη, είναι τελείως διαφορετικό από τις ποικίλες ερμηνείες που του δόθηκαν. Άλλωστε τι σημασία έχουν οι προσωπικές απόψεις όταν υπάρχει δημόσιος διάλογος;».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την δήλωση για τον Αλέξη Τσίπρα:




Δείτε επίσης:

Χαμός στο Twitter μετά την δήλωση Λιάνη ότι ο Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Αποκάλυψη που εξοντώνει πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This