Ομολογία Εθνικής Μειοδοσίας από την διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ!

Αδιανόητη δήλωση! Παρομοιάζουν την εθνική μας κυριαρχία με... πατάτες στη λαϊκή!

Must Read

H κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι έτοιμη για παραχωρήσεις της εθνικής μας κυριαρχίας και μετά την ντροπιαστική συνέντευξη Γεραπετρίτη και τη «βόμβα» του Ερντογάν για δρομολόγηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου, οι δηλώσεις της διευθύντριας του ΕΛΙΑΜΕΠ στο κρατικό μέσο της ΕΡΤ, έρχονται να επιβεβαιώσουν την εθνική μειοδοσία!

Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ η Μαρία Γαβουνέλη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται να διαπραγματευθεί μόνο την ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, αλλά ακόμα και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας! Γεγονός αδιανόητο, αφού η αιγιαλίτιδα ζώνη είναι ο σκληρός πυρήνας εθνικής κυριαρχίας μίας χώρας.

Αυτό όμως που προκαλεί θυμηδία, είναι η παρομοίωση της εθνικής μας κυριαρχίας με… τις «πατάτες στη λαϊκή», όπως χαρακτηριστικά είπε η διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ, την οποία θα πρέπει να παζαρέψουμε με παρόμοιο τρόπο…

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή, ο οποίος απόρησε στο σχόλιο της κ. Γαβουνέλη ότι είναι λογικό να διαπραγματευτούμε την αιγιαλίτιδα ζώνη, με την ίδια να του απαντάει «είναι λογική της οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης είτε φτιάχνουμε την αιγιαλίτιδα…»!

Όταν αυτή η αποκάλυψη γίνεται στην κρατική τηλεόραση, αποκτά την διάσταση της ομολογίας μία ασύλληπτης προδοσίας εις βάρος της Ελλάδας….

Προετοιμάζουν το κλίμα

Yπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα πληθαίνουν οι διαρροές που προετοιμάζουν το κλίμα για οριστική εγκατάλειψη των 12 ν.μ., αλλά ακόμα και της ύστατης κόκκινης γραμμής για τον γενικό κανόνα των 6 ν.μ.

Σημειώνεται ότι η «Hürriyet» σε δημοσίευμά της αποκάλυψε ότι ο Φιντάν στην συνάντηση με τον Γεραπετρίτη θα απαιτήσει λύση πακέτο για το Αιγαίο, με θέματα και για την κυριαρχία στα νησιά, το FIR κ.λπ., ενώ θα καλέσει την Ελλάδα σε διαφορετική περίπτωση να άρει τις αντιρρήσεις της για την προσφυγή στη Χάγη. Παράλληλα, ο Ερντογάν έκανε λόγο για συμφωνία με τον Μητσοτάκη να βρεθεί λύση προϊδεάζοντας ότι ο Φιντάν «θα μεταβεί στην Ελλάδα και θα έχει συνομιλίες για τα θέματα αυτά», σημειώνοντας ότι οι δύο χώρες μπορούν να βρουν λύση και να αφήσουν πίσω τα προβλήματα, ενώ υποστήριξε ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματά της μέχρι τέλους!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πιστευετε οτι επρεπε να σας το πουν αυτοι οι Ανθελληνες για να το καταλαβετε;;;;;;;;;;;;; Οι Τουρκικες εφημεριδες το γραψσνε δεκα φορες, αυτο και πολλα αλλα, δεν τα διαβαζατε;;;;;; η μηπως δεν ξερετε τους μητσοτακηδες;;;;;;;;;;;; Αυτους τους ξερουμε και τι ειναι ικανοι να κανουν για το χρημα , ΕΚΕΙΝΟΣ ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα που κατέβαινε με εκείνους τους Ανθέλληνες τους μακεδονομάχους εναντίον της τότε κυβέρνησης που προσπαθούσε να συμμαζέψει τα δικά του σκατά , μήπως ξέρετε που βρίσκεται ;;;;; Η μήπως γράφει, μαζί με τον άλλον, τον ΒΟΎΔΑ της Ραφήνας , το “μήνυμα” για τον μητσοτακη , και τελείωσαν την αντίσταση τους ;;;;;;;;;; Το ίδιο μειοδότες και προδότες της πατρίδας είναι και οι 157 της ΒΟΛΗΣ (και όχι της βουλής) που στηρίζουν την εγκληματική οργάνωση για όσα εγκλήματα πολιτικά και ποινικά έχει κάνει. ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΟΥΔΊ ;;;;;;;; Θα το δούμε !!!!!!

  2. Αυτή την χοντρο/τάνα θα πρέπει να την έχει σπουδάσει η Ντόρα και μάλιστα απο μικρή.
    Τα ίδια αβάσιμα επιχειρήματα, τις ίδιες Μηητσοτακικές επεξηγήσεις και υπεκφυγές, βασισμένες σε άστοχα και “δήθεν” παραδείγματα.
    Αλλά και ο τύφλας που της έθεσε τις ερωτήσεις, παρ’ ότι έδειξε ότι έχει κάποιες γνώσεις, δεν κατάφερε να την κάνει να φάει ούτε τα μούτρα της πύτε και τα λόγια της.

  3. «Καμία χώρα που σέβεται τον εαυτό της δεν θέτει υπό διαπραγμάτευση την εδαφική της ακεραιότητα».

    «Τον σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, απέναντι σε κάθε μορφή ανομίας, πάντα δίπλα στους πολίτες, ειδικά τους λιγότερο ευνοημένους και άγρυπνοι και ασυμβίβαστοι στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων».

    Tο καθεστώς των νησιών είναι δεδομένο και εκτός πάσης συζήτησης. Το δικαίωμα άμυνας και αποτροπής για την ασφάλεια των νησιών, είναι αδιαπραγμάτευτο.

    Το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων, είναι μονομερές σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και στην αποκλειστική δικαιοδοσία της κάθε χώρας, τελεία και παύλα!» 
    ―Κώστας Καραμανλής

    • Όταν όμως αυτό το πολιτικό υποκείμενο ο Καραμάν Αλής, έκανε τις κουμπαριές με τον Ερντογάν και κατέθετε στεφάνι στον τάφο του Κεμάλ Ατατούρκ, δεν τα έλεγε αυτά …
      ΤΙ ΨΗΖΕΤΕ ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;; ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

  4. «Συστάσεις και προτροπές που μας καλούν τάχα να λογικευτούμε και να τα βρούμε με τους Τούρκους, πολύ δε περισσότερο πιέσεις φίλων, συμμάχων ή εταίρων, δεν γίνονται δεκτές»

    ―Κώστας Καραμανλής

  5. “Ουδεμία διαπραγμάτευση είναι δυνατή εάν προηγουμένως δεν έχει επ’ ακριβώς οριοθετηθεί το τι ανήκει στην κάθε πλευρά σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο”

    ―Κώστας Καραμανλής

  6. Δεδομένου ὅτι τά κόμματα τοῦ «δημοκρατικοῦ τόξου» εἶναι μισσεληνικά καί Προδοτικά, κάποιος πρέπει νά τούς σταματήσῃ πρίν εἶναι πολύ ἀργά. Ὁ Μητσοτάκης, ὡς δεδηλωμένος ἀντινατιβιστής (=ἀνθέλλην), χαίρεται ὅταν προδίδῃ ἤ καταστρέφῃ τήν Ἑλλάδα καί διαφθείρῃ τούς Ἕλληνας (πρβλ. τήν προώθησιον τῆς Woke ἀτζέντας ἀπό τό νηπιαγωγεῖον!). Τόσον εἶναι τό μῖσος του κατά τῆς Ἑλλάδος καί τῆς Ὀρθοδοξίας! Ἔχει ξεπεράσει καί αὐτόν τόν Τσίπραν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This