Ωρωπός: «Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει» – Η 28χρονη μιλά για το «εκδικητικό» hit and run στο Πολυδένδρι

Must Read

Από του «Χάρου τα δόντια» γλίτωσαν μια 28χρονη και ένας 20χρονος φίλος της την περασμένη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, στο Πολυδένδρι Ωρωπού, όταν ένας 27χρονος προσπάθησε να τούς εμβολίσει με το αυτοκίνητό του, μετά από καβγά.

Η κοπέλα, η οποία κατάφερε τελευταία στιγμή να αποφύγει τη σύγκρουση, σε αντίθεση με τον φίλο της ο οποίος τραυματίστηκε, ακόμη σοκαρισμένη από την εφιαλτική εμπειρία που βίωσε αναφέρει πως ο νεαρός που προσπάθησε να τους πατήσει με το όχημά του είναι γνωστός της, φίλος ενός πρώην της. «Οι φίλοι μου είχανε πάει στο μαγαζί να φάνε, πήγα και τους βρήκα. Όταν έφτασα εκεί βρήκα τον δράστη και λογομαχήσαμε για πέντε λεπτά για κάποιους προσωπικούς λόγους», εξομολογείται η 28χρονη και προσθέτει: «Αυτόν τον είχα γνωρίσει μόνο μια φορά από πρώην σύντροφό μου».




«Μετά τον τσακωμό μπήκα μέσα, στην παρέα μου, κάτσαμε 25 λεπτά και φάγαμε και στη συνέχεια ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε για να φύγουμε από το μαγαζί. Καθώς πηγαίναμε να βγούμε στον παράδρομο και διασχίζω το δρόμο εγώ πρώτη, για να πάμε στα αμάξια μας, ακούω ένα άλλο αμάξι να χτυπάει τα κολονάκια χωρίς φώτα και ανάβει τα φώτα στο πέμπτο κολονάκι», αναφέρει στη συνέχεια, περιγράφοντας στο newsit.gr τη στιγμή όπου ο 27χρονος προσπάθησε να την εμβολίσει με το αυτοκίνητό του, καθώς και τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

«Τρέχω, προσπαθώ να ανέβω πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και για να αποφύγει αυτός το αμάξι κάνει δεξιά και χτυπάει τον φίλο μου. Πήγαινε με εξήντα χιλιόμετρα και του έσπασε το πόδι. Μας εγκατέλειψε, τον κυνήγησα εγώ, δεν τον βρήκα ποτέ. Μετά κάλεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ», συνεχίζει η 28χρονη, επισημαίνοντας ότι, κατά τη διάρκεια του καβγά τους, δέχτηκε απειλές για την ζωή της από τον δράστη. «Ο λόγος που μαλώσαμε ήταν για έναν πρώην μου και τον ρώτησα γιατί ανακατεύεται στη ζωή μου και έγινε ότι έγινε. Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και διάφορες άλλες τέτοιες απειλές», διευκρινίζει η κοπέλα, ενώ, αναφερόμενη στον φίλο της που έπεσε θύμα της μανίας του 27χρονου, τονίζει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή, γιατί έσπασε το πόδι του σε τρία διαφορετικά σημεία.

«Ο γιος μου έσπασε το καλάμι. Είναι τόσο πρησμένο που δεν μπορούμε ακόμη να κάνουμε χειρουργείο. Είμαστε από τη Δευτέρα στο ΚΑΤ. Το παιδί μου είπε ότι τρελάθηκε ο άλλος πάτησε γκάζι και “έσκασε” πάνω τους. Την κοπέλα ήθελε να χτυπήσει, αλλά δεν την πρόλαβε. Ήταν επίθεση από πρόθεση και όχι ατύχημα», ανέφερε με τη σειρά του ο πατέρας του 20χρονου. Θυμίζουμε ότι ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

*φωτό αρχείου




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This