Κόντρα Θεοδωρικάκου – Φάμελλου στη Βουλή: «Εσείς έχετε γυρίσει πολλές κομματικές πατρίδες»

Το «καρφί» στον υπουργό Ανάπτυξης

Must Read

Στη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στη βουλή ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο.

Ο Θεοδωρικάκος σχολίασε ότι αμφιβάλει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση στο μέλλον, με τον Σωκράτη Φάμελλο να σηκώνει το γάντι.

Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε:
«Είμαι εντυπωσιασμένος ειλικρινά, γιατί βρήκατε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον, ανάμεσα στις δημοκρατικές διαδικασίες για την κομματική εξουσία σας στον ΣΥΡΙΖΑ, τους εμφυλίους, τις ίντριγκες, και όλα αυτά τα οποία αποτελούν τους τελευταίους μήνες ένα καθεστώς για το κόμμα σας. Εύχομαι κι ελπίζω να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό το σκηνικό, αν και πολύ αμφιβάλλω για το αν η παράταξη σας θα έχει ρόλο ως αξιωματική αντιπολίτευση στο μέλλον».

Με τον Σωκράτη Φάμελλο να του απαντά: «Συζήτηση με ειρωνείες και υπεροψία δεν μπορεί να γίνει. Είπατε για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε κομματική εξουσία που μάλλον εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα, διότι εσείς έχετε γυρίσει πολλές κομματικές πατρίδες, και ως εξουσία την αντιλαμβάνεστε. Εμείς ως Δημοκρατία το αντιλαμβανόμαστε. Εσείς πρέπει να κρυφτείτε για τον εαυτό σας. Αφήστε μας εμάς και δείτε τα δικά σας προβλήματα. Ζήτησα να συζητήσουμε ένα πρόβλημα των πολιτών. Εάν ειρωνεύεστε τον ερωτώντα, ειρωνεύεστε τους πολίτες, που σήμερα που πήγα στην αγορά της Καλλιθέας, δεν ήταν στα μαγαζιά, επειδή δεν έχουν εισόδημα για να ψωνίσουν. Στους πολίτες μιλάμε κύριε υπουργέ, και όχι στον κομματικό σας καθρέφτη, που δεν ξέρω πια, τι χρώμα έχει η πατρίδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This