Παραμένουν άθλιες οι συνθήκες στο κρατικό αποθεραπευτήριο ΑμεΑ που έχασε τη ζωή του ο Πάρης

«Πρέπει να επέμβεις κάποιος να σώσει τα παιδιά»

Must Read

Πόνο, ντροπή και θυμό προκαλεί η κατάσταση στην οποία ζουν τα παιδιά στο κρατικό αποθεραπευτήριο για ΑμεΑ, «Ο Άγιος Δημήτριος», στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ότι παιδιά ΑμΕΑ βρίσκονται γυμνά μέσα σε κρεβάτια με κάγκελα, αποστεωμένα και σε ακατάλληλες συνθήκες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.




 

Η Κατερίνα Τσακιράκη, μητέρα του 21χρονου Πάρη που είχε χάσει τη ζωή του το 2021 από ξυλοδαρμό,  τόνισε σήμερα στην εκπομπή ότι «εύχομαι να δικαιωθεί η ψυχούλα του παιδιού μου και να είναι το τελευταίο που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, αλλά δυστυχώς η κατάσταση όπως δείχνετε παραμένει τραγική. Το παιδί μου πέθανε από ξυλοδαρμό και κάποιοι προσπάθησαν να το συγκαλύψουν».

Η Ολυμπία Κορδά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ιδρύματος, αναφέροντας ότι «υπάρχει φοβερή έλλειψη προσωπικού κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε στείλει σχετικές επιστολές και διεκδικούμε προσλήψεις από το 2012, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πρόσφατα λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν προσλήψεις 94 ατόμων, αλλά περιμένουμε».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This