Βίντεο με οδηγό λεωφορείου που της επιτέθηκε ανέβασε η Μπάγια Αντωνοπούλου -«Με έβριζε χυδαία»

Must Read

Λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου στο Περιστέρι καταγγέλλει η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία δημοσίευσε και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα και η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με χυδαίες εκφράσεις και απειλές επειδή δεν άφησε τον οδηγό να την προσπεράσει.




Όπως έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της: «Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Σε δηλώσεις της για το περιστατικό, η ίδια ανέφερε στον ΑΝΤ1: «Δεν έκανα κάτι που να προκαλέσει τον οδηγό, Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία».




Η ίδια αναφέρει ότι γνωρίζει ότι ο οδηγός μπορεί να την μηνύσει για το βίντεο που δημοσίευσε χωρίς την έγκρισή του, ωστόσο όπως λέει, φοβάται μην έχει την ίδια συμπεριφορά και σε άλλους ανθρώπους. «Δεν θέλω να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλοι τέτοιοι βαρύμαγκες που τρομοκρατούν τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This