Ανήκουστο: «Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του» – Ξεσπούν οι συγγενείς της δολοφονημένης Έφης Τσιχλάκη

Κληρονόμησε το σπίτι της Έφης Τσιχλάκη ο σύζυγός της που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της

Must Read

Κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, αποφυλακίστηκε και… κληρονομεί το σπίτι του θύματος! Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Έφης Τσιχλάκη, προκαλούν σοκ και οργή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δικηγόρος της οικογένειας και ξάδερφος της Έφης Τσιχλάκη, ενώ ακόμα αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου για την αποφυλάκιση του κατηγορούμενου, εκείνος κληρονομεί το σπίτι του θύματός του και ετοιμάζεται να το… πουλήσει. 

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση Τσιχλάκη έχουν προκαλέσει όχι απλά την οργή και την αγανάκτηση αλλά πλέον την απελπισία στην οικογένειά μας όσον αφορά το δικαστικό αυτό θρίλερ» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Εμμανουήλ Αθανασίου και σημειώνει: «Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σχεδόν εξετάστηκε από δικαστικό συμβούλιο στη Κρήτη η έφεση που άσκησε η Εισαγγελέας στο προβληματικό βούλευμα αποφυλάκισης του Κώστα Λεμενιτάκη, ο οποίος είναι και θα παραμείνει ελεύθερος. Με τη βούλα της ελληνικής δικαιοσύνης για μια γυναικοκτονία την οποία κάλυψε με κάθε τρόπο».

Όπως περιγράφει ο δικηγόρος και ξάδερφος του θύματος: «Ο Κώστας Λεμενιτάκης αποφυλακίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση των διπλών αιτήσεων αναίρεσης από το Α’ Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου. Εξέτισε την ποινή του σε Αγροτικές φυλακές, η δε επιμέτρηση της ποινής αφήνει σοβαρά ερωτηματικά σε νομικούς κύκλους. Ο Άρειος Πάγος ΑΚΌΜΑ δεν έχει εκδώσει την σχετική απόφαση, γνωρίζοντας φυσικά ότι σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Τσιχλάκη οδεύει προς Στρασβούργο και ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική δικαιοσύνη θα ξεφτιλιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Και καταλήγει εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του και την απογοήτευσή του για την ελληνική δικαιοσύνη: «Ακόμα πιο σοκαριστικό; Κρήτη – Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι που έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά την δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρη παρανομία. Ελλάδα, μας αηδίασες… Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε πως νιώθουμε απέναντι σε αυτό το χάος… Σε αυτήν την θεσμική κατάντια! Χάθηκε και η ντροπή πια».

Δείτε επίσης:

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος της Έφης Τσιχλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. αυτή είναι και όποιος νομίζει οτι η ΕΕ είναι η καλή και η εκάστοτε κυβέρνηση είναι η κακή βρείτε τις 2 ΑΡΧΙΚΕΣ προϋποθέσεις αλλαγών για ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ.

    Δεν θυμάμαι την 2η αλλαγή που θέλουν να γίνουν αλλά θυμάμαι την 1η αλλαγή που είναι στην … ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This