Να φορολογήσουν και τα χαρτζιλίκια των ανηλίκων οι… άριστοι της κυβέρνησης!

Καμία σχέση με την κοινωνία δεν έχει το οικονομικό επιτελείο του Μητσοτάκη

Must Read

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το οικονομικό επιτελείο του Μητσοτάκη και όλα όσα σκέφτονται για να φορολογήσουν μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε.

Η απόφαση για φορολόγηση των φιλοδωρημάτων, που επιχειρεί η κυβέρνηση να την παρουσιάσει και ως δήθεν δίκαιο μέτρο, έχει εξοργίσει και δικαίως.

Ως εφαρμογή ήδη υπάρχουσας νομοθεσίας, σε συνδυασμό με σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου και την διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS εμφάνισε τη φορολόγηση των φιλοδωρημάτων ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Ενώ και ο Πατέλης εκ του οικονομικού επιτελείου του Μαξίμου, κινήθηκε στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο. Δηλαδή το οικονομικό πρόβλημα της χώρας θα το λύσουν τα… φιλοδωρήματα από τα γκαρσόνια!

Με τα μυαλά που κουβαλάνε είναι ικανοί να φορολογήσουν μέχρι και τα χαρτζιλίκια των παιδιών για να πατάξουν την φοροδιαφυγή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αρκεί που αφήνουν τη φοροδιαφυγή να ανθίζει και να γεμίζει τις τσέπες των φοροφυγάδων που έχουν αποθρασυνθεί πλέον. Θα περιμένουν τον ντελιβερά στη γωνία να δουν πόσο χαρτζιλίκι πήρε. Έτσι θα γεμίσουν και τα ταμεία του Κράτους.

  2. ..
    Το μόνο που ήθελαν να ”πατάξουν”αυτοί οι γελοίοι,είναι η ”μικρή”οικονομία της αγοράς και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις..
    Και όχι μόνο τα πάταξαν..Τα δυάλησαν!..
    ..
    Τα χαρτζηλίκια των παιδιών,..οι χαμηλοί μισθοί..τα λίγα εισοδήματα..Είναι ήδη πετσοκομμένα με τέτοιους ηλίθιους να κανονίζουν ”φορολογία” και φοροεισπρακτικές πολιτικές..Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι παραπάνω..

  3. τα κάλαντα τών Χριστουγέννων. Αυτή η χώρα ποτέ δεν είχε έλλειψη σε μπινέδες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This