«Σφαγείο» εν όψει ανασχηματισμού το Μαξίμου!

Must Read

Ανελέητα χτυπήματα κατά νυν υπουργών, κατά πρώην υπουργών, κατά βουλευτών που θέλουν να γίνουν υπουργοί, καθώς είναι προφανής η πρόθεση του ηγέτη – ευεργέτη μας να προβεί σε χειρουργικές αλλαγές στο υπουργικό σχήμα.

Στο παιχνίδι όλα τα ΜΜΕ που στηρίζουν ευλαβικά τον Κυριάκο μας όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια με προγραφές «σταλινικού τύπου» που θα ήταν αδιανόητες επι εποχής Γρηγόρη, η οποία όμως έχει παρέλθει προ πολλού. Όχι μόνο έχει παρέλθει, αλλά πλέον στο Μαξίμου υπάρχουν τουλάχιστον δύο κέντρα που συγκρούονται για την εξουσία και επαγωγικά τις θέσεις του υπουργικού συμβουλίου.

Έχουν καταγραφεί μάλιστα περιπτώσεις όπου διαφορετικοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, δίνουν διαφορετικές πληροφορίες για το ίδιο «πρόσωπο ενδιαφέροντος», στο ίδιο μέσο προκειμένου να τις προβάλλει! Με αποτέλεσμα οι ακάματοι εργάτες της ενημέρωσης, να φτάνουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…

Είναι δεδομένο ότι η αντικρουόμενη εξωστρέφεια προκαλεί και εσωτερικούς τριγμούς στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. Με τους δύο βασικούς πόλους να συνασπίζονται στα πρόσωπα του Γιώργου Μυλωνάκη και του Άκη Σκέρτσου. Το ποιος θα επικρατήσει στο μυαλό του Κυριάκου, δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Αυτό όμως που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι η σχέση του Κυριάκου με τον Σκέρτσο είναι πιο στενή από ποτέ. Όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μυλωνάκης επιμένει πως οι προσωπικές του παρεμβάσεις είναι σε απόλυτη γνώση του πρωθυπουργού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This