Χριστιανός βαπτίστηκε πρώην παίκτης του Survivor: «Έκανα δύο χρόνια κατήχηση»

«Ήταν μια απόφαση που βγήκε από την καρδιά μου, κάποιες φορές ένιωθα το κάλεσμα από τον Θεό»

Must Read

Για την απόφασή του να βαπτιστεί χριστιανός μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Rob James Seymour.

Μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε ότι «ήταν μια απόφαση που βγήκε από την καρδιά μου, κάποιες φορές ένιωθα το κάλεσμα από τον Θεό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι απίστευτο. Ο πατέρας μου είναι καθολικός, η μητέρα μου προτεστάντισσα. Στην αρχή, είπαν ότι δεν θα με βαφτίσουν και θα με αφήσουν ελεύθερο να αποφασίσω τι θέλω να κάνω. Στην ταυτότητα έγραφε ότι είμαι χριστιανός. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα πριν 6 χρόνια και πηγαίναμε στα μοναστήρια, έβλεπα ότι υπήρχαν πολλές ομορφιές, ένιωθα την ενέργεια. Όσο περνούσε ο καιρός, μπήκα σιγά-σιγά στο κλίμα. Γιορτάζουμε το Πάσχα όλοι μαζί και ήταν μία απόφαση που την πήρα σιγά-σιγά στην πορεία.

Βρήκαμε τον παπά και κάναμε δύο μήνες κατήχηση, οπότε είχε μία μεγάλη διαδικασία. Όταν μου είπε ότι “τώρα είσαι έτοιμος να βαφτιστείς” προχωρήσαμε. Η απόφαση βγήκε από την καρδιά μου, κάποιες φορές ένιωθα το κάλεσμα από τον Θεό. Και στο Survivor ζήτησα μια-δυο φορές βοήθεια από τον Θεό και μου την έδωσε».

Όσο για το χριστιανικό του όνομα είπε: «Δεν ήξερα τι όνομα να διαλέξω στην αρχή. Η πεθερά μου ήθελε Αλέξανδρος, εγώ Ιάσονας. Βάλαμε τα ονόματα σε ένα καπέλο, έκανα τον σταυρό μου και τράβηξα το Ιάσονας».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This