Οι άγνωστοι ελληνικοί όροι

Must Read

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ θέτουν όρους, πάντοτε παράνομους και εξωφρενικούς, για να συζητήσουν με την ελληνική πλευρά και η δική μας κυβέρνηση δεν τολμά να ψελλίσει ούτε έναν όρο για λογαριασμό της πατρίδας.

  • Η θέση μας
    /Εφημερίδα Δημοκρατία

ΤΟ ΜΟΝΟ που λέγεται από καιρού εις καιρόν είναι ότι θα κάνουμε υποχωρήσεις, ότι ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γεραπετρίτης είναι πρόθυμος να χαρακτηριστεί μειοδότης για να έχουμε ειρήνη και ότι η γενική διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ Μαρία Γιαβουνέλη θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση για τα χωρικά μας ύδατα με την Τουρκία δεν διαφέρει από το παζάρι για αγορά πατατών από τη λαϊκή! ∆ηλώσεις εξοργιστικές και αποκαρδιωτικές, αλλά ενδεικτικές του κλίματος ενδοτισμού που κυριαρχεί στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια.

ΕΠΙΣΗΣ, ο ελληνικός λαός έχει ενημερωθεί πως τον Νοέμβριο έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας και πρώην αρχιπράκτορα της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν για συζητήσεις και «λύση πακέτο» σχετικά με το Αιγαίο. ∆ηλαδή, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα συζητήσει τι ακριβώς από τα ελληνικά εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα θα εκχωρήσει στην Τουρκία. Το παραπάνω σημειώνεται διότι δεν έχουν τεθεί από την ελληνική πλευρά οι ελάχιστες αξιώσεις, απαιτήσεις ή διεκδικήσεις προς την πλευρά της γείτονος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ο πλήρως ελεγχόμενος από την Άγκυρα αρχηγός του ψευδοκράτους του Αττίλα Ερσίν Τατάρ, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής ∆ημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, θέτει όρους. Ο βασικότερος όλων είναι «η αναγνώριση της κυριαρχικής ισότητας και ισότιμου διεθνούς καθεστώτος». Με λίγα λόγια, η αναγνώριση και νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων της εισβολής, των εγκλημάτων πολέμου και της κατοχής από την Τουρκία των εδαφών της Κύπρου!

ΕΙΝΑΙ απορίας άξιον ποια βάση συζητήσεως μπορεί να υπάρξει όταν ο υπάλληλος του Ερντογάν στα Κατεχόμενα προβάλλει τέτοιου είδους αξιώσεις για να… καταδεχτεί να συζητήσει με τους Κυπρίους και τον ΟΗΕ. Και σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε αντιληπτή κάποια άξια λόγου αντίδραση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ αυθαιρετούν και προκαλούν και οι άμεσα θιγόμενοι από τη συμπεριφορά τους σιωπούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This