Κρήτη: Πατριός κοπέλας ξυλοκόπησε τον κατηγορούμενο μέσα στη δικαστική αίθουσα

Must Read

Πανικός προκλήθηκε σήμερα στα δικαστήρια του Ηρακλείου όταν ο πατριός μιας 18χρονης κοπέλας επιτέθηκε άγρια σε έναν 39χρονο Αιγύπτιο ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του.

Ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 14χρονης, τότε, κοπέλας. Ωστόσο επειδή η μητέρα της, από τη Ρουμανία, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, δόθηκε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025.

Όταν ανακοινώθηκε η αναβολή της δίκης πατέρας και κόρη εκνευρίστηκαν, την ώρα λοιπόν που ο κατηγορούμενος έβγαινε από την αίθουσα, η 18χρονη κοπέλα τον χτύπησε με μπουνιά, ενώ και ο πατριός της, τον γρονθοκόπησε, τον κλώτσαγε και τον έσερνε σε όλο τον διάδρομο.

Ο πατριός συνελήφθη και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για το επεισόδιο.

 Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This