Σεπόλια: Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις συμπλοκές σε δομή ανήλικων μεταναστών

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τα επεισόδια με ξυλοδαρμούς που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή μεταξύ ανήλικων μεταναστών σε δομή φιλοξενίας στα Σεπόλια στα οποία ενεπλάκησαν και κάτοικοι.




Συγκεκριμένα, υπάρχει παρέμβαση της δικαιοσύνης καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια έρευνας με χαρακτήρα κατεπείγοντος. Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί, μεταξύ άλλων, αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.




Το χρονικό

Ένα σοβαρό περιστατικό κατήγγειλαν κάτοικοι στα Σεπόλια. Πρόκειται για συμπλοκή με ξυλοδαρμούς, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, που ξεκίνησε από δομή μεταναστών.

Δύο ανήλικοι της δομής επί της οδού Αμβρακίας άρχισαν να μαλώνουν στο μπαλκόνι και στην συνέχεια στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνονται άτομα με σιδηρολοστούς και καδρόνια στα χέρια ενώ «εκτοξεύθηκαν» καρέκλες, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών.

Μια νεαρή γυναίκα δήλωσε: «Πήγαινα σπίτι μου και ήρθαν κάτι παιδιά κοντά μου. Με ακούμπησαν και ευτυχώς πρόλαβα να μπω μέσα στο σπίτι. Μόνον ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί».

Την προσεχή Κυριακή οι κάτοικοι των Σεπολίων προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με στόχο να μεταφερθεί η δομή των παράνομων μεταναστών σε άλλο σημείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This