Συγκίνηση! Ο μικρός Γιαννάκης περπάτησε στην Τούμπα

Στο γήπεδο του αγαπημένου του ΠΑΟΚ

Must Read

Χαρούμενος, αισιόδοξος και πιο δυνατός από ποτέ, ο μικρός Γιαννάκης επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούσε παρά να κάνει τα πρώτα του βήματα στο σπίτι του, στην Τούμπα και το γήπεδο του αγαπημένου του ΠΑΟΚ!

Με την τεράστια συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειας του Δικεφάλου, ο νεαρός έχει κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα. Ο μικρός Γιαννάκης όλων των Ελλήνων, ολοκλήρωσε τον απαραίτητο κύκλο φυσιοθεραπειών στην Αμερική, όπου και υποβλήθηκε άλλωστε, πριν από μερικές εβδομάδες, σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος σπαστικότητας στα πόδια, το οποίο δεν του επέτρεπε να περπατήσει και πλέον είναι πίσω στην Ελλάδα.

«Επέστρεψα σπίτι μου». Με αυτή την ατάκα ο Γιαννάκης μοιράστηκε τις πρώτες του στιγμές και φωτογραφίες από το γήπεδο της Τούμπας. Με την βοήθεια του πατέρα του, έκανε τα πρώτα του βήματά του στο χορτάρι, χαρίζοντας αναμφίβολα την πιο ωραία φωτογραφία της ημέρας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις φυσιοθεραπείες με τη βοήθεια των γιατρών του Δικεφάλου και σύντομα θα… εκτελέσει και πέναλτι στην Τούμπα, όπως έχει προαναγγείλει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This