Ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες της Τζόρτζια – Πανηγυρίζει ο Τραμπ για τις ψήφους

«Έρχονται οι ψήφοι και έρχονται σε καλό επίπεδο για εμάς»

Must Read

Ανοιχτές είναι οι πρόωρες κάλπες στην κρίσιμη Πολιτεία της Τζόρτζια για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Σε αυτές σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης ψηφοφόρων, καθώς τουλάχιστον 252.000 ψηφοφόροι είχαν ψηφίσει έως χθες το απόγευμα στα εκλογικά κέντρα, σχεδόν ο διπλάσιος αριθμός από τους 136.000 που μετείχαν την πρώτη ημέρα της πρόωρης ψηφοφορίας στις εκλογές του 2020, δήλωσε ο Γκάμπριελ Στέρλινγκ, δεύτερος τη τάξει στην ιεραρχία της εκλογικής επιτροπής της Πολιτείας. «Θεαματική προσέλευση» έγραψε σε ανάρτησή ΤΟΥ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν σε προεκλογική εκδήλωση των Ρεπουμπλικάνων στην Ατλάντα και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την την Τζόρτζια. «Έρχονται οι ψήφοι και έρχονται σε καλό επίπεδο για εμάς» δήλωσε για την μάχη με την Κάμαλα Χάρις.




 

Η Τζόρτζια είναι μια από τις 7 αμφίρροπες Πολιτείες, που αναμένεται να παίξουν κρίσιμο ρόλο στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Χθες ανεστάλη προσωρινά η ισχύ κανονισμού που αξίωνε από τους εκλογικούς αξιωματούχους να επαληθεύουν το σύνολο των ψηφοδελτίων καταμετρώντας τα με το χέρι στις φετινές προεδρικές εκλογές.

Ο δικαστής Ρόμπερτ ΜακΜπέρνι επισημαίνει στην απόφασή του ότι κρίνει σκόπιμο να αναστείλει την ισχύ του κανονισμού, διότι αυτός εισήγαγε νέα αβεβαιότητα στην διαδικασία λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την Ημέρα των Εκλογών, την 5η Νοεμβρίου.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This