Τένις – Αμβέρσα: Κόντρα στον Σέιμποθ Γουάιλντ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Αύριο η μονομαχία

Must Read

O Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ επικράτησε του Γάλλου Τζοβάνι Μπετσί Περικάρ με 7-6(4), 6-3 μετά από μια ώρα και 20 λεπτά, εξασφαλίζοντας θέση στον 2ο γύρο του European Open, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά (No11) την Πέμπτη!

O προερχόμενος από τα προκριματικά Βραζιλιάνος και Νο80 του κόσμου, τελείωσε το ματς με 11 άσους (ένα διπλό λάθος), πέρασε το 68% των πρώτων service, κερδίζοντας το 85% των πόντων (39/46) και το 64% στο δεύτερο, δεν αντιμετώπισε break-point από τον Μπετσί-Περικάρ, ενώ από τη πλευρά του σημείωσε το μοναδικό break του αγώνα. Μετά από ένα κλειστό 1ο set, το οποίο κρίθηκε στο tie-break με το μοναδικό mini-break να προέρχεται από τον Σέιμποθ-Γουάιλντ, ο Βραζιλιάνος βρήκε το μοναδικό break του ματς νωρίς στο 2ο set (2-0) και από εκεί και πέρα κρατώντας το service του έφτασε στη νίκη και στη φάση των 32.

Ο Γουάιλντ είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη πέρσι στο Roland Garros, βγάζοντας εκτός από τον 1ο γύρο τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στα 5 set, ενώ φέτος, στο Μαϊάμι είχε αποκλείσει και τον Τέιλορ Φριτς.

Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This