Το περιοδικό Time γκρεμίζει την Κάμαλα Χάρις!

Must Read

Ένα πρωτοσέλιδο το οποίο κυριολεκτικά εξοντώνει την υποψήφια των δημοκρατικών, από το περιοδικό που την στήριξε σκανδαλωδώς! Ενδεικτικά στην φωτογραφία, βλέπετε τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα υπέρ της όλο το τελευταίο διάστημα.

Η Κάμαλα Χάρις αρνήθηκε να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη, καθώς όπως καταγγέλεται, το περιοδικό αρνήθηκε να μεταβάλλει τη διάρκεια, πολλώ δε, να «στήσει» τις ερωτήσεις!

Η καταγγελία του περιοδικού Time για την Κάμαλα Χάρις!

«Η Χάρις απέρριψε επανειλημμένα αιτήματα για συνέντευξη. Αντίθετα, ο Τραμπ μίλησε για το πολιτικό του όραμα με έναν δημοσιογράφο του TIME για 90 λεπτά σε δύο συνεντεύξεις. Ο Μπάιντεν μίλησε στο TIME για παρόμοια διάρκεια πριν αποχωρήσει από την κούρσα»! Λέει η ανακοίνωση του περιοδικού.

Είναι η πρώτη υποψήφια που αρνείται να παραχωρήσει την συγκεκριμένη συνέντευξη, Γεγονός που έχει προκαλέσει αναταραχή ακόμα και στους πλέον ορκισμένους υποστηρικτές της! Ενώ οι αντίπαλοι της απλώς επιβεβαιώνονται, αφού την κατήγγειλαν αρκετές φορές για παντελή άγνοια όλων των θεμάτων και πλήρη ανικανότητα να δώσει μία συνέντευξη στην οποία δεν θα γνώριζε τις ερωτήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This