«Τι θα συζητήσουμε με τους Τούρκους; Που τους καλείτε και εδώ;» – Κόντρα Βελόπουλου-Πλεύρη για τα ελληνοτουρκικά

Για «μυστική διπλωματία» κατηγόρησε την κυβέρνηση

Must Read

Οι συνομιλίες Γεραπετρίτη-Φιντάν και η επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Αθήνα έχουν ανησυχήσει έντονα τον Κυριάκο Βελόπουλο, που εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για «μυστική διπλωματία».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κοντραρίστηκε με τον Θάνο Πλεύρη, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση φέρνει τις Πρέσπες του Αιγαίου και πως «μόνον με εθνική αδιαλλαξία επιβίωσε η χώρα. Τι θα συζητήσουμε με τους Τούρκους; Τι; Που τους καλείτε και εδώ;».

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ασκεί μόνος του εξωτερική πολιτική και δεν ενημερώνει κανέναν», ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε το ΕΛΙΑΜΕΠ με αφορμή τα όσα είπε για τα χωρικά ύδατα η γενική διευθύντρια σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση. Την χαρακτήρισε «πολιορκητικό κριό», διερωτώμενος ποιος είναι ο λόγος που η κυβέρνηση χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Στην παρέμβασή του σχολίασε και τη νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή-Σαμαρά και την επίσκεψη του δεύτερου στην Κύπρο: «Όσο για τους πρώην που βγαίνουν. Να πει, ότι ελέγχω 10 βουλευτές και ρίχνω την κυβέρνηση. Εάν φοβούνται εθνικό ξεπούλημα να βγουν και να το πουν αντρίκια και όχι να κρύβονται πίσω από την Madame Claire, πως την λένε, οι Σαμαράς και Καραμανλής. Θα πάει ο Σαμαράς να κάνει παρέμβαση μέσω Madame Figaro».

Ο Θάνος Πλεύρης απάντησε πως «το θέμα των 6 και 12 μιλίων είναι μονομερές και κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Καμία σχέση με κυβερνητική, εθνική γραμμή ό,τι ακούγεται κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. πάρτε άδεια από τις δουλειές σας, διακόψτε την στρατιωτική αναβολή τών παιδιών σας και ετοιμαστείτε για ανακήρυξη 12 ν.μ και ότι άλλο νομίζετε ότι δικαιούστε και όπου βγει.

  2. Όσο και να φωνάζει ο Βελό, ο ενδοτισμός της δεξιάς είναι ενδημικός.

    Τον βρίσκουμε στους καραδεξιούς αντικομμουνιστές που συνεργάστηκαν με την Γερμανική δύναμη κατοχής και που στήριξαν την βουλγαροποίηση της Μακεδονίας/Θράκης.

    Τον βρίσκουμε στον αφοπλισμό, διαπόμπευση και ξεπούλημα της Κύπρου από την αντικομμουνιστική, Αμερικανόδουλη δεξιά την εποχή της καραδεξιάς χούντας των συνταγματαρχών.

    Τον βρίσκουμε στον ενδοτισμό.της κυβέρνησης Μητσοτάκη πατρός, έτοιμου από καιρό να αναγνωρίσει Βόρεια ή Νέα Μακεδονία, καθώς η δεξιά κυβερνούσε με την ψήφο ανοχής Τούρκου πράκτορα.

    Τον βρίσκουμε σήμερα στον Αμερικανόδουλο, Τουρκόδουλό και Αλβανόδουλο Κούλη Μητσοτάκη και την ατζέντα ξεπούληματος που εφαρμόζει η ΝΔ από το 2019 (ολόκληρη η ΝΔ, ναι)

    Κι όχι. Δεν έγινε αριστερή η ΝΔ συμπλέοντας με τον ‘αριστερό διεθνισμό’ του Σημηταριού και του Ελιαμεπ. Το Σημηταριό ήταν που έγινε ΔΕΞΙΟ ΚΙ ΕΝΔΟΤΙΚΌ απομακρυνόμενο από το κοινωνικό πρόγραμμα του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This