Τα δύο εθνικά εγκλήματα Μητσοτάκη που απειλούν την ίδια την υπόστασή μας

Must Read

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα προσπαθήσει πολύ να εξηγήσει την εγκληματική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη έναντι των εθνικών συμφερόντων. Από την άλλη, μπορεί να μην προσπαθήσει και πολύ, διότι οι διαχρονικές οικογενειακές σχέσεις του πρωθυπουργού με την Τουρκία και την Γερμανία μπορεί να εξηγήσουν πολύ πιο εύκολα αυτά που σήμερα μοιάζουν ανεξήγητα.

Την ώρα λοιπόν που ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την σύνοδο κορυφής, όπου θα συζητηθεί το μείζον θέμα της παράνομης μετανάστευσης και τα συστημικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως αγωνιστή που θα δώσει μία δύσκολη μάχη για να μην επιστραφούν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα, εδώ και μήνες, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα χέρια με τον Σολτς για να δεχτεί επιστροφές παράνομων μεταναστών από τη Γερμανία! Ανοίγοντας έτσι την κερκόπορτα και θέτοντας την Ελλάδα σε ένα τεράστιο, υπαρξιακό κίνδυνο. Αυτό είναι και το πρώτο έγκλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά της πατρίδας και της κοινωνίας.

Το άλλο μεγάλο έγκλημα Μητσοτάκη, είναι ο εξοπλισμός της Τουρκίας. Ενώ παρέλαβε μία κατάσταση το 2019, όπου η ισορροπία στο Αιγαίο είχε γείρει για πρώτη φορά υπέρ της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός έκανε τα πάντα για να ξεπλύνει την Τουρκία, να καλύψει τα εγκλήματα της, να αποκρύψει τις απειλές της και τελικά να συνυπογράψει ώστε η Τουρκία να αρχίσει πάλι να εξοπλίζεται. Την ώρα που ο φιλέλληνας Ρόμπερτ Μενέντεζ απαγόρευε την παροχή στρατιωτικού υλικού, κιτ αναβάθμισης των αεροσκαφών και φυσικά τα νέα μαχητικά αεροσκάφη στην Τουρκία, ο Μητσοτάκης έσπευδε στο τουρκικό «σπίτι της διαφθοράς» στην Νέα Υόρκη και διαβεβαίωνε ότι η Τουρκία δεν απειλεί την Ελλάδα!

Αποτέλεσμα; Μία ομοβροντία συμφωνιών ΗΠΑ – Τουρκίας για δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη, εκατοντάδες πυραύλους αλλά και άνοιγμα της συζήτησης για τα F 35!

Στη συνέχεια, υπέγραψε την διαβόητη διακήρυξη των Αθηνών, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στη Γερμανία για να δώσει τα εξελιγμένα Γιουροφάιτερ στην Τουρκία, μαζί με τις τορπίλες, τα υποβρύχια, τους πυραύλους και όλα τα συναφή. Δηλαδή, ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην Τουρκία να εξοπλιστεί εις βάρος της Ελλάδας

Η ιστορία δεν πρόκειται να τον συγχωρήσει. Ούτε αυτόν, ούτε όσους τον άφησαν να διαπράξει αυτά τα εγκλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This