Χανιά: Ανατριχίλα προκαλεί το ημερολόγιο της πρεσβυτέρας – Πώς περιγράφει την κακοποίηση από τον ιερέα

Τι δήλωσε για την μητέρα του το ένα από τα τέσσερα παιδιά

Must Read

Την ώρα που η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την 64χρονη πρεσβυτέρα από τα Χανιά, βρίσκεται σε διαδικασία προανάκρισης κι ενώ έχει προσωρινά εκδοθεί προσωρινή διαταγή απαγόρευσης κάθε επαφής του ιερέα μαζί της, έρχονται στο «φως» ανατριχιαστικά αποσπάσματα από κείμενα που είχε γράψει η γυναίκα, στην προσπάθειά της να αποτυπώσει τα όσα φρικιαστικά και βασανιστικά βίωνε δίπλα του, από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών.

«Μετά από 7,5 χρόνια γάμου και μέσα από πολλές στενοχώριες και με παρακάλια στο Θεό, μου έστειλε τα παιδιά μου. Αυτά είναι η ζωή μου, για αυτά ζω και αντέχω την αδικία μου με κυνηγάει από την πρώτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με άνδρα, με τον Νίκο τον άνδρα μου, που αργότερα έγινε ιερέας», εξομολογείται η γυναίκα, που περιγράφει τη μαρτυρική ζωή που υπέμενε: «Με έχει χτυπήσει πολλές φορές, με προσβάλλει, δεν υπάρχει λέξη πρόστυχη που να μην την έχω ακούσει».

Η ίδια υπέμενε τα πάνδεινα από τον ιερέα, προκειμένου να μην πληγωθούν τα παιδιά τους, ενώ πίστευε πως η ιδιότητα του συζύγου της, δεν θα της επέτρεπε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει δημόσια για την σωματική και ψυχολογική βία δεκαετιών.

«Τα παιδιά μας έχουν ακούσει πολλά ολόκληρες νύχτες. Τους έλεγα μιλιά, αχνιά, για εμένα σας παρακαλώ. Δεν ήθελα να μάθει κανείς τίποτα, ούτε οι δικοί μου, ούτε οι χωριανοί, ούτε κανείς. Η θέση του δεν το επιτρέπει», γράφει σε άλλο σημείο.

Ο Άγγελος Κλωστράκης, ένας από τους τρεις γιους της γυναίκας, μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων έκανε λόγο για έναν υπέροχο κι ευαίσθητο άνθρωπο, μία τέλεια μητέρα, που φρόντιζε κάτω από συνθήκες βίας, να προστατεύει τα παιδιά της και να τους προσφέρει απλόχερα της αγάπη της.

«Στη μητέρα μας αξίζει μια ζωή φυσιολογική. Της αξίζει όσα χρόνια της χαρίζει ο Θεός να τα ζήσει ήρεμα, όμορφα, με τους ανθρώπους που αγαπά και με τους ανθρώπους που θέλει και θα έχει δίπλα της», δηλώνει και συνεχίζει: «Η μητέρα μου ζούσε μια μαρτυρική ζωή μέσα στο φόβο, την καταπίεση. Ζούσε σε ένα μόνιμο άγχος και για εμένα αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This