Οι Ευρωπαίοι Πατριώτες συναντήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες: Εκπρόσωποι της λαϊκής δεξιάς συζητούν για το μέλλον της Ελεύθερης Ευρώπης

Η Ευρώπη των Εθνών και των Λαών αντιστέκεται στα σχέδια των παγκόσμιων ελίτ!

Must Read

Η σημερινή συνάντηση πριν από τη Σύνοδο Κορυφής αποτελεί τακτικό ραντεβού για πολλές πολιτικές συμμαχίες και θα περιλαμβάνει τα βαριά χαρτιά της ομάδας των Ευρωπαίων Πατριωτών, όπως τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν από το Fidesz, τον Ιορδάνη Μπαρντελά και τη Μαρίν Λεπέν από τον Εθνικό Συναγερμό της Γαλλίας, τον Ιταλό αναπληρωτή πρωθυπουργό και γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι και τον Γκέερτ Βίλντερς, πρόεδρο του ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία.

Στην συνάντηση η χώρα μας εκπροσωπείται από την ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρο του κόμματος «Φωνή Λογικής», η οποία έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ευρώπη με το ήθος, την στάση και τις μαχητικές τις θέσεις και να αποκτά όλο και περισσότερη επιρροή στην συμμαχία των Ευρωπαίων Πατριωτών. Κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται και σε εθνικό επίπεδο, καθώς σε ένα πολιτικό σκηνικό που λειτουργεί με όρους πλήρους καθίζησης, το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου είναι το μόνο που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένο σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Στην συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν όλα τα μεγάλα θέματα που μαστίζουν την Ευρώπη όπως το μεταναστευτικό, το ενεργειακό και το δημογραφικό και να γίνουν προτάσεις για την χάραξη κοινής στρατηγικής των πατριωτικών κομμάτων απέναντι στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και της προσπάθειας αφανισμού της ευρωπαϊκής και της εθνικής ταυτότητας των λαών της Γηραιάς Ηπείρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν πάει άλλο η woke ατζέντα της Δύσης των Σβαμπ και Σορος.. Οι Ευρωπαίοι πρέπει να πάρουν πίσω τις χώρες τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This