Μάικλ Τζόρνταν: Ανατροπή – Ο άνθρωπος που φυλακίστηκε για την δολοφονία του πατέρα του ίσως είναι αθώος

Εξελίξεις-θρίλερ

Must Read

Μυστήριο, δεκαετίες μετά… Ήταν 23 Ιουλίου του 1993, 31 χρόνια πριν, όταν η παγκόσμια κοινή γνώμη μάθαινε ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας του Μάικλ Τζόρνταν. Ο μύθος του NBA έχανε την γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Τζέιμς Τζόρνταν κοιμόταν στο αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση και τότε οι αρχές είχαν εκτιμήσει ότι κάποιος προσπάθησε να τον ληστέψει. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, είναι πολύ πιθανό ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε ισόβια για την δολοφονία, να είναι τελικά αθώος!

Η αστυνομία είχε συλλάβει τον 18χρονο τότε Ντάνιελ Γκριν, ο οποίος οδηγήθηκε σε δίκη και το 1996 καταδικάστηκε σε ισόβια. Ο δικαστής που καταδίκασε τον Γκριν ήταν ο Γκρέγκορι Γουίκς, ο οποίος σήμερα έρχεται να δώσει ελπίδες αποφυλάκισης στον 49χρονο φερόμενο ως δράστη.

Παρότι έχει συνταξιοδοτηθεί, ο Γουίκς ζήτησε να ανοίξει ξανά η υπόθεση, καθώς εκτιμά ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γκριν να είναι αθώος και ο πραγματικός δράστης να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όπως γράφει το TMZ, ο Γουίκς υποστηρίζει πως τα αποδεικτικά στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε τότε, δεν ήταν επαρκή για την καταδίκη. Ο Ντάνιελ Γκριν χαιρέτισε την πρωτοβουλία και συνεχίζοντας να υποστηρίζει ότι είναι αθώος, περιμένει να δει αν τελικά αυτό θα αποδειχθεί και μετά το άνοιγμα της υπόθεσης-θρίλερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This