Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, «παντρεμένο», δυνατό!

Μετά τη «σφαγή» για την προεδρία, ο Ανδρουλάκης και σύσσωμο το κόμμα ετοιμάζονται για τον γάμο του ∆ούκα

Must Read

Ο τελευταίος γάμος που έγραψε ιστορία στο ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός του Ανδρέα Παπανδρέου, τον Ιούλιο του 1989. Τόσα πολλά χρόνια έχουν να φάνε κουφέτα στο ΠΑΣΟΚ, που φημίζεται μεν για τις ερωτικές του ιστορίες, αλλά όχι για τους γάμους του… Το Σάββατο, όμως, θα είναι αλλιώς, καθώς το κόμμα θα γλεντήσει σύσσωμο στον γάμο του Χάρη ∆ούκα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Μετά τις «εκλογικές αβροφροσύνες», του τύπου «εγώ σε έκανα δήμαρχο» και πολλά άλλα, οι δύο μέχρι πρότινος αντίπαλοι θα δώσουν τα χέρια και θα αγκαλιαστούν σαν να μην υπήρξε ποτέ το χάος μεταξύ τους! Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί και θα ευχηθεί «βίον ανθόσπαρτον» στον γάμο του Χάρη ∆ούκα, που θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στη Θήβα.

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων θα βάλει βέρα στο δεξί με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στο κέντρο της Θήβας, στο… γυναικοχώρι δηλαδή, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής της νύφης. Στο πλάι τους θα βρίσκεται και ο Νίκος Ανδρουλάκης, που θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας και ο γάμος του ∆ούκα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτό.




 

Στον γάμο έχουν προσκληθεί και οι άλλοι συνυποψήφιοι, όπως και πολλά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε δώσει στήριξη στον ∆ούκα στις εκλογές για τον δήμο. Λέγεται ότι όλοι τους θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν στη γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει, σε κτήμα της περιοχής.




 

Κουμπάροι του Χάρη ∆ούκα και της Γεωργίας θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Χάρη ∆ούκα, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων.




 

Ευκαιρία είναι, επίσης, η πίκρα του δημάρχου από τη μεγάλη του ήττα να γλυκάνει λιγάκι από τις σαμπάνιες που θα ρέουν στον γάμο του με τη μελαχρινή Γεωργία Πολυτάνου.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This