Σεξεργάτρια η Τζούλια με σκόντο στις παροχές!

Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Must Read

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι για να γυρίσει κάποιο νέο πορνό με τον Σειρηνάκη, αλλά για να προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της επ’ αμοιβή σε όσους την… αναπολούν!

Η άλλοτε ιέρεια της Sirina και συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη (είχαν φτάσει όμως μέχρι και ως αντίδικοι στα δικαστήρια μετά τις εποχές δόξας), που κάποτε αλώνιζαν μαζί τα κλαμπ της περιφέρειας, με τους καπνέμπορους και τους πατατοπαραγωγούς να συρρέουν για να δουν από κοντά την αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006 που είχε κάνει πάταγο με το «Απαγορευμένο» dvd της Sirina, φαίνεται πως ζει και αυτή το δράμα που ζουν χιλιάδες συνταξιούχοι και εργαζόμενοι με την ακρίβεια να είναι ο καθημερινός τους εφιάλτης!

Φαίνεται πως τα… αντισταθμιστικά μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ακρίβειας δεν φτουράνε και για την πρώην πορνοστάρ, που έχοντας πλέον γίνει μητέρα τα βγάζει δύσκολα! Έτσι, όπως αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα dreamgirls.gr, η Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε την απόφαση να γίνει σεξεργάτρια, με το ονοματεπώνυμό της και τις φωτογραφίες της να φιγουράρουν πρώτα πρώτα στο ροζ σάιτ ανάμεσα σε άλλες συναδέλφους της call girls, όπως η 20χρονη Πόπη που αυτοαποκαλείται «πρόστυχο κορίτσι κολεγίου», η ώριμη Πέννυ, η τσουπωτή Αννούλα με το υπερμέγεθες στήθος, η «γαζέλα» Ντάνα, η «άτακτη» Νεφέλη και αρκετές άλλες!

Οικονομική στενότητα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που καταπώς φαίνεται δεν έκανε κομπόδεμα τις εποχές της δόξας της, φαίνεται πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ειδικά μετά την πρόσφατη δικαστική της ήττα, αφού το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Μένιο Φουρθιώτη για την υπόθεση των 200.000 ευρώ που έκαναν «φτερά» από το χρηματοκιβώτιό της και τη μήνυση που είχε υποβληθεί εις βάρος του από την πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και πρώην πορνοστάρ!

Επταήμερο

Έτσι, με… βαριά καρδιά αποφάσισε -και χωρίς να το κρατά κρυφό- να ασκήσει το αρχαιότερο επάγγελμα, δουλεύοντας μάλιστα επταήμερο (σ.σ.: αυτό να το διαβάσει και ο πρωθυπουργός, που το καλοκαίρι διατυμπάνιζε ακόμη και μέσα από τη συχνότητα του CNN ότι η Ελλάδα δεν έχει εξαήμερη εβδομάδα εργασίας), όπως αναφέρει και στο προφίλ της στο dreamgirls.gr, κάνοντας επίσης γνωστό προς τους ενδιαφερομένους πως το ωράριό της είναι από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις δύο το βράδυ! Μάλιστα κάνει και σκόντο 200 ευρώ σε όποιον την κλείσει για μία ώρα και έτσι ο πελάτης αντί να πληρώσει
για τις υπηρεσίες της πεντακόσια ευρώ, θα της αφήσει «δωράκι» ύψους τριακοσίων ευρώ!

Ο τιμοκατάλογος του πληρωμένου σεξ, όπως έχει κάποιος τη δυνατότητα να δει στο σάιτ, αυξάνεται ανάλογα με τις ώρες των παρεχόμενων υπηρεσιών (για τις οποίες προφανώς δεν κόβεται και… απόδειξη). Ένα ολόκληρο 24ωρο τιμάται 4.000 ευρώ, ενώ αν κάποιος «αχόρταγος» θέλει να την έχει στο κρεβάτι του για μία ολόκληρη εβδομάδα, θα πρέπει να «ακουμπήσει» 25.000 ευρώ! Οι γυμνές φωτογραφίες πάντως που κοσμούν το προφίλ της στο ροζ σάιτ είναι από την εποχή που μεσουρανούσε σε αντρικά περιοδικά, κάτι που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε φόρουμ επισκεπτών ροζ ιστοσελίδων που είναι εξπέρ στο πληρωμένο σεξ, με την πλειονότητα να λέει πως στην ουσία εξαπατώνται οι ανίδεοι, μια και η Τζούλια δεν έχει πια καμία σχέση εμφανισιακά με την Τζούλια της ένδοξης περιόδου! Και δεν έχουν άδικο, γιατί ποιος μπορεί να ξεχάσει τις φωτογραφίες της Αλεξανδράτου που φλέρταρε με τη νευρική ανορεξία!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This