Ένα made in Greece μελαχρινό «αγγελάκι» στον woke «παράδεισο» της Victoria’s Secret!

Η Ανθή Φακιδάρη δάγκωσε το «Big Apple της αμαρτίας» στο catwalk της γνωστής εταιρίας

Must Read

Φορώντας πρώτη φορά τα «φτερά» του «αγγέλου», η Ανθή Φακιδάρη έδωσε «άρωμα» Ελλάδας στην πρώτη, σε έξι χρόνια, επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, με τον οίκο γυναικείων εσωρούχων όμως να δέχεται κατηγορίες ότι για να ξεφύγει από το πρότυπο των καχεκτικών, νεαρών μοντέλων που είχε λανσάρει ασπάστηκε τη woke κουλτούρα και τις ποσοστώσεις που επιβάλλει με το ζόρι.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Φωτεινή παρουσία το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Υόρκη ήταν η Ανθή Φακιδάρη, η οποία έγινε η πρώτη Ελληνίδα «άγγελος» της Victoria’s Secret και έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας γαλάζια, διάφανα εσώρουχα.

 

Η 21χρονη, με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα, που μεγάλωσε στο Περιστέρι, έγινε διάσημη κατά τύχη, όταν πήγε να συναντήσει τον κάμεραμαν πατέρα της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Εκεί της πρότειναν να γίνει μοντέλο και σε λίγο καιρό βρέθηκε να περπατάει στις πασαρέλες του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης με δημιουργίες του Τζόρτζιο Αρμάνι και του Ραλφ Λόρεν.




 

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την «Daily Mail» και τη «New York Post», η πολυαναμενόμενη επίδειξη μόδας της Victoria’s Sectret στράφηκε γύρω από τη woke κουλτούρα, η οποία, στο όνομα της προστασίας της διαφορετικότητας, επιβάλλει ποσοστώσεις μεταξύ άλλων για τo φύλο, τα κιλά και την ηλικία. Θέλοντας να αφήσει στο παρελθόν τις εποχές που χρησιμοποιούσε μόνο νεαρές, αδύνατες γυναίκες ως μοντέλα, έκανε την αρχή επιλέγοντας ως «αγγέλους» την τρανσέξουαλ Βαλεντίνα Σαμπάιο και το επίσης τρανς μοντέλο Άλεξ Κονσάνι.

Η Βαλεντίνα Σαμπάιο

Συνέχισε τη συμπερίληψη με τα plus-sized μοντέλα Άσλεϊ Γκράχαμ και Παλόμα Ελσεσερ, ενώ έβγαλε από τη «σύνταξη» κορυφαία μοντέλα του παρελθόντος. Η 50χρονη Τάιρα Μπανκς ήταν αυτή που έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την επίδειξη της Τρίτης. Νωρίτερα, στα 50 της χρόνια, η Κέιτ Μος έκανε το ντεμπούτο της ως «άγγελος» της Victoria’s Secret και παράλληλα έγινε η πρώτη μάνα που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου με την κόρη της Λίλα Μος. Στις μεγάλες επιστροφές συγκαταλέγονται η 43χρονη Αντριάνα Λίμα και η συνομήλική της Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Τα βλέμματα τράβηξαν οι δύο αδελφές Χαντίντ, με την 29χρονη Τζίτζι να ανοίγει την επίδειξη και την 28χρονη Μπέλα να φοράει ξανά τα «φτερά» και να ανακηρύσσεται «βασίλισσα» της βραδιάς, κατά την οποία τραγούδησαν αποκλειστικά γυναίκες, οι Σερ, Τάιλα και Λίζα.

Η Τζίτζι Χαντίντ

Η Κάρλα Μπρούνι έβαλε στα 56 της τα διάσημα «φτερά» και πέταξε στην πασαρέλα

Η Κάρλα Μπρούνι έγινε ο γηραιότερος «άγγελος» στην ιστορία της Victoria’s Secret, καθώς φόρεσε πρώτη φορά τα διάσημα «φτερά» σε ηλικία 56 ετών. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί, που ήταν διάσημη ως μοντέλο, το βράδυ της Τρίτης έκανε το ντεμπούτο της ως «άγγελος», εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της όσους παρακολουθούσαν την επίδειξη.

 

Ενώ προετοιμαζόταν στα παρασκήνια, η Ιταλίδα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους followers της στο Instagram δημοσιεύοντας βίντεο. Σε αυτό χαμογελάει με αυτοπεποίθηση φορώντας ένα μαύρο εσώρουχο με κορσέ, την ώρα που οι συνεργάτες της ασχολούνται με τα φτερά της, τα οποία, για την ακρίβεια, μοιάζουν περισσότερο με φτερά πεταλούδας. Η 56χρονη Μπρούνι, που κάνει καριέρα και ως τραγουδοποιός, περίμενε με ανυπομονησία το ντεμπούτο της ως «άγγελος» και, όπως δήλωσε με χιούμορ στη «New York Post» πριν από την επίδειξη, θα φορούσε τα φτερά «για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά». «Στην ηλικία μου; Είναι πολύ συναρπαστικό και είναι πολύ συγκλονιστικό, πραγματικά. Είναι πολύ διασκεδαστικό να γίνεσαι άγγελος. Θα έχω φτερά!» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Το μόνο που τη στενοχωρούσε είναι το γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν μπορούσε να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να την παρακολουθήσει. «Θα πάθαινε έμφραγμα!» τόνισε γελώντας.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα: Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έγινε το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που περπάτησε σε show της Victoria’s Secret

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This