Φρίκη στη Φλώρινα: Εντοπίστηκε νεκρός σκύλος δεμένος με σύρμα – Έχει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Must Read

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου, που έρχεται στο «φως» από το χωριό Mανιάκι της Φλώρινας, με την τοπική κοινωνία να ζητά την ταυτοποίηση και παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Το σκυλάκι βρέθηκε δεμένο με σύρμα, έχοντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο Μπλάνκο τα τελευταία τρία χρόνια ήταν η συντροφιά του κύριου Αποστόλη, που είχε χάσει την σύζυγό του. Ωστόσο, πριν από μερικά 24ωρα εξαφανίστηκε, με τους κατοίκους να τον αναζητούν σε όλο το χωριό. Τελικά, το άτυχο ζωάκι βρέθηκε στην αισχρή αυτή κατάσταση, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στον ιδιοκτήτη του.

«Το σκυλάκι το είχε ο κύριος Αποστόλης και ήταν η συντροφιά του. Έφυγε από την προσοχή του την Δευτέρα και το έψαχνε επί μια ολόκληρη μέρα σε όλο το χωριό. Την άλλη μέρα το βρήκαμε σκοτωμένο στο λόφο του χωριού πίσω από μια μάντρα, χωρίς όμως να βρούμε το λουράκι του. Το σκυλάκι πήγε σε κτηνίατρο και ο ίδιος μας είπε ότι ο θάνατος προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, αμέσως προκειμένου να βρεθούν οι δράστες. Όποιος το σκότωσε το έδωσε με ένα σύρμα για να το τραβήξει απόμερα. Όλο το χωριό έχει καταδικάσει την συγκεκριμένη πράξη καθώς στο χωριό μας τα ζώα αποτελούν την κύρια συντροφιά μας. Είναι το πρώτο γεγονός που συμβαίνει στην τοπική κοινωνία του Μανιακίου», ανέφερε ο πρόεδρος του χωριού, Mανιάκι, Βένος Κοτσερίδης.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και ο Δήμος Αμυνταίου. «Ο Δήμος Αμυνταίου, καταδικάζει απερίφραστα κάθε κακοποιητική συμπεριφορά που αφορά αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα, προωθεί με μικρές και μεγάλες δράσεις του τη φιλοζωία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσει τους δημότες του, κάθε ηλικίας, σε θέματα που αφορούν τα ζώα συντροφιάς», επισημαίνεται στην εν λόγω ανακοίνωση και τονίζεται:

«Παρέχει χώρους για τη στέγαση των ζώων, φροντίζει για τη σίτισή τους, πραγματοποιεί στειρώσεις και εμβολιασμούς και συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ευζωία, την προστασία και τη φροντίδα τους. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του απεχθούς αυτού εγκλήματος να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, για να λογοδοτήσουν και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, το συντομότερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This