Η Μελόνι επιβάλλει ολικό εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ!

Must Read

Σε μία αποφασιστική κίνηση προχώρησε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, κατά του Ισραήλ, αποφασίζοντας ολική απαγόρευση πώλησης όπλων, ακόμα και αν πρόκειται για πρόσφατα, υπογεγραμμένα συμβόλαια!

Το εμπάργκο περιλαμβάνει το μπλοκάρισμα όλων των συμβάσεων που υπογράφηκαν μετά τις 7 Οκτωβρίου, με τις υπάρχουσες άδειες να εξετάζονται κατά περίπτωση για να αξιολογηθούν τυχόν κίνδυνοι από τη χρήση στρατιωτικού υλικού στη σύγκρουση.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός τόνισε ότι οι περιορισμοί είναι πιο αυστηροί από αυτούς που επιβάλλονται σήμερα από τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο – τα οποία δεν έχουν θεσπίσει εκτεταμένες απαγορεύσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. θα δουμε αρκετες φορες την καταστροφη των Εβραιων απο τον Θεο , οσες φορες φανηκαν ασεβεις. Τουτες τις μερες μετρωντας τους υποστηρικτες του Ισραηλ και μαθαινοντας για τα εγκληματα πολεμου που εχουν διαπραξει , φαινεται πως ερχεται μια τετοια τιμωρια τους.

  2. Το μόνο όπλο που παίρνει το Ισραήλ από την Ιταλία είναι τίποτα ξέμπαρκες Ιταλιδούλες τουρίστριες. Μας έκανες τα τρία δύο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This