Δαδακαρίδης βαρέων βαρών

Η μεταμόρφωση για τις ανάγκες της παράστασης «Φάλαινα»

Must Read

Μεταμόρφωση για… Όσκαρ στο ελληνικό σανίδι! Ο Πυγμαλίων ∆αδακαρίδης έγινε «Φάλαινα» και είναι αγνώριστος! Στα καλλιτεχνικά χνάρια του Αμερικανού συναδέλφου του Μπρένταν Φρέιζερ αποφάσισε να βαδίσει φέτος ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός, βάζοντας ίσως ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα στην καριέρα του έως τώρα.




 

Μετά την καλοκαιρινή περιοδεία του ως «Ηρακλής μαινόμενος» και τις περσινές «Αινιγματικές παραλλαγές» του Σωτήρη Τσαφούλια, ο Πυγμαλίων πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Η φάλαινα», την οποία και υπογράφει ως σκηνοθέτης, στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Η «Φάλαινα» γράφτηκε το 2012 για το θέατρο από τον Σάμιουελ Ντ. Χάντερ και έχει παρουσιαστεί με επιτυχία σε διάφορες πόλεις ανά την υφήλιο. Πρόκειται για το ίδιο έργο που μεταφέρθηκε το 2022 στον κινηματογράφο από τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι με την εξαιρετική ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ, η οποία του χάρισε, την ίδια χρονιά, το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Στις φωτογραφίες από τις πρόβες της παράστασης, που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ, η μεταμόρφωση του Πυγμαλίωνα ∆αδακαρίδη στον ρόλο του υπέρβαρου άνδρα που προσπαθεί να ξανακερδίσει τη ζωή του είναι από εντυπωσιακή έως και σοκαριστική! Σύμφωνα με την υπόθεση της «Φάλαινας», ο Τσάρλι είναι ένας αυτοκαταστροφικός, παχύσαρκος μέχρι νοσηρότητας, καθηγητής Αγγλικών, που έχει χάσει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, μαζί και κάθε επιθυμία να συνεχίζει να βρίσκεται εν ζωή.

Ο ίδιος «βουλιάζει» μέσα στον χρόνο, περιμένοντας τη λύτρωση από την ίδια τη ζωή, ενώ παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με το ίδιο το παρελθόν του. Πρόκειται για ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα ενός ανθρώπου που έχει βυθιστεί στο σκοτάδι και αγωνίζεται να βγει στο φως. Στην παράσταση παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Ευσταθία Tσαπαρέλη, Γιώργος Μπένος, Ασημένια Βουλιώτη και Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This