Εξοργιστικές εικόνες στην Ρόδο: Καραβιές παράνομων μεταναστών από Τουρκία – Δομή φιλοξενίας το… κέντρο της πόλης

Το Μεταναστευτικό συζητείται επιτυχώς(!) με την Άγκυρα σε ανώτερο επίπεδο

Must Read

Σε μια απέραντη δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών έχουν μετατραπεί τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη. Οι Τούρκοι διακινητές έχουν αποθρασυνθεί και αλωνίζουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα ξεφορτώνοντας καραβιές αλλοδαπών. Ωστόσο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία ότι το Μεταναστευτικό συζητείται επιτυχώς(!) με την Άγκυρα σε ανώτερο επίπεδο.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Alpha στην Ρόδο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Κουλης αρπαζει σκλαβοδολαρα απο οπου μπορει. Μαυρα σκλαβοδολαρα διακινουνται απο τους διεθνεις οργανισμους προς τις ΜΚΟ τα οποια προερχονται απο τους προυπολογισμους των κρατων δηλαδη απο τις τσεπες των απανταχου φορολογουμενων. Αν δε μπει ολικη εκκαθαριση απο οικονομικους εισαγγελεις να ανοιξουν ολοι οι τραπεζικοι λογαριασμοι και να φανουν οι κινησεις των κεφαλαιων απο ακρη σε ακρη του πλανητη δε θα σταματησει αυτη η γαγγραινα. Κυριοι ενορχηστρωτες τα παγκοσμια κεντρα ληψης αποφασεων που “νοιαζονται” για το καλο της ανθρωποτητας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This