Διάγγελμα Νετανιάχου για Σινουάρ: «Το κακό υπέστη ένα βαρύ πλήγμα, αλλά το έργο μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί»

Έκανε λόγο για μια «σημαντική στιγμή στον πόλεμο»

Must Read

Mετά τον επιβεβαιωμένο θάνατο του Γιαχία Σινουάρ, ο Μπένιαμιν Νετανιάχου δήλωσε στο διάγγελμά του το βράδυ της Πέμπτης ότι το Ισραήλ έπραξε «αυτό που υποσχεθήκαμε να κάνουμε» σκοτώνοντας τον ηγέτη της Χαμάς.

«Σήμερα το κακό υπέστη ένα βαρύ πλήγμα, αλλά το έργο που έχουμε μπροστά μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί» τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. Απευθυνόμενος στις οικογένειες των ομήρων, επισήμανε ότι πρόκειται για μια «σημαντική στιγμή στον πόλεμο».

«Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι την επιστροφή στην πατρίδα όλων των αγαπημένων σας, που είναι και δικοί μας αγαπημένοι» πρόσθεσε ο Νετανιάχου.

«Ο Σινουάρ κατέστρεψε τη ζωή σας. Σας είπε ότι ήταν λιοντάρι, αλλά στην πραγματικότητα κρυβόταν σε μια σκοτεινή φωλιά, και σκοτώθηκε όταν έφυγε πανικόβλητος από τους στρατιώτες μας» δήλωσε απευθυνόμενος στους Παλαιστινίους στην Λωρίδα της Γάζας.

Επιπλέον, χαρακτήρισε τον θάνατο του Σινουάρ «σημαντικό ορόσημο στην παρακμή της σατανικής κυριαρχίας της Χαμάς».

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ίσραελ Καντζ, δήλωσε ότι ο «αρχιτρομοκράτης Γιαχία Σινουάρ σκοτώθηκε από ισραηλινούς στρατιώτες. Πρόκειται για μία τεράστια στρατιωτική και ηθική επιτυχία, όχι μόνο για το Ισραήλ αλλά και για όλο τον ελεύθερο κόσμο απέναντι στον άξονα του κακού».




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This