Η «Vintage Toys» 2024 2η retro gaming έκθεση παγκοσμίως με 12.000 επισκέπτες!

Must Read

Η έκθεση Vintage Toys διεξήχθη φέτος για πρώτη φορά στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς προσέλκυσε πάνω από 12.000 επισκέπτες, οι οποίοι προσήλθαν για να δουν τα παιχνίδια που αγάπησαν και που κάποιοι από αυτούς συνεχίζουν να τιμούν μέχρι και σήμερα.

Σε ένα χώρο 7.000 τ.μ. πλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης μπόρεσαν να παίξουν σε δεκάδες arcade, υπολογιστές και κονσόλες από τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90, να απολαύσουν επιτραπέζια και φιγούρες μαζί με φίλους, να δουν συλλογές συλλεκτών, να αγοράσουν retro παιχνίδια από καταστήματα, να γνωρίσουν κορυφαίους cosplayers και να θυμηθούν το αγαπημένο θέατρο σκιών.

Live συναυλία από Πασχάλη και Κώστα Τουρνά

Στα highlights της έκθεσης ήταν, φυσικά, τα θρυλικά αυτοκίνητα Ιππότης της Ασφάλτου και Κεραυνός McQueen, αλλά πλέον διοργανώθηκε για πρώτη φορά και live συναυλία από δύο διαχρονικά αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Πασχάλη και τον Κώστα Τουρνουά.

Μετά και από την φετινή επιτυχία της έκθεσης Vintage Toys, οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για το 2025, ξανά στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο, για περισσότερες συγκινητικές στιγμές, παρέα με αγαπημένα παιχνίδια.

Με το νέο ρεκόρ προσέλευσης των 12.000 επισκεπτών, η έκθεση Vintage Toys κατάφερε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα ρεκόρ: ξεπέρασε τις εκθέσεις RetroWorld Expo, RetroBarcelona και Portland Retro Gaming Expo και έγινε η Νο2 έκθεση στον κόσμο στα retro games, πίσω από την Βρετανική Play Expo, η οποία συγκεντρώνει 25.000 επισκέπτες.

Η έκθεση Vintage Toys δημιουργήθηκε το 2015 από μια κοινότητα νοσταλγών παλαιότερων δεκαετιών. Μέσα στα χρόνια, εξελίχθηκε σε αγαπημένο θεσμό και σημείο συνάντησης, που αποτελεί ένα υπέροχο ταξίδι νοσταλγίας για τις μεγαλύτερες ηλικίες και παράλληλα έναν καινούριο κόσμο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες και ξεχωριστά παιχνίδια για τις νεότερες γενιές. Κάθε χρόνο η έκθεση διεξάγεται στην Αθήνα και αριθμεί 10.000 – 12.000 επισκέπτες.

Χορηγοί: Silgram, Sneakerdom | Διοργανωτής Έκθεσης «Vintage Toys»: Eracon E.E.

  • Δείτε περισσότερα στο Vintagetoys.gr
  • Δείτε πλάνα από την έκθεση Vintage Toys 2024:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This