Πατέλης σε gay όρκους αγάπης Νο2

«Να πάω, να μην πάω;» στα χέρια του Κυριάκου πρόσκληση για το event

Must Read

Ζήλεψε τη δόξα του Στέφανου Κασσελάκη ο Αλέξης Πατέλης και «ξαναπαντρεύεται» τον Μιχάλη του.




 

Το Σάββατο λοιπόν ο προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού (που έχει λάβει και σχετική πρόσκληση) της Προεδρίας της Κυβέρνησης, με αρμοδιότητα να συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για θέματα οικονομικής πολιτικής, και ο σύζυγός του Μάικλ διοργανώνουν πάρτι ανανέωσης των όρκων αγάπης και ισόβιας πίστης που είχαν δώσει το 2009, όταν παντρεύτηκαν στο Λονδίνο. Το γαμήλιο πάρτι θα γίνει στο Πάρκο Στρατού στου Γουδή, χωρίς να γνωρίζει κανείς εάν αυτό θα γίνει στο καφέ που υπάρχει εντός του χώρου ή στην Εθνική Γλυπτοθήκη…

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Οι δυο τους μετρούν 20 χρόνια σχέσης και ο Πατέλης, όποτε του δοθεί η ευκαιρία, στάζει μέλι για τον άντρα του: «Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε στο Λονδίνο το 2004. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έξι μήνες μετά μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και έκτοτε είμαστε μαζί. Στα χαρτιά δεν ταιριάζουμε, διότι είναι πιανίστας κλασικής μουσικής κι εγώ οικονομολόγος. Όμως κάνουμε εξαιρετική παρέα και μας αρέσει να είμαστε μαζί, πώς να το πω. Πολλές φορές προτιμάω να είμαι μαζί του αντί με φίλους, και με παρεξηγούν» έχει εξομολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο ο 54χρονος Αλέξης Πατέλης, ο οποίος, by the way, ήταν πρώτος αξιωματούχος ελληνικής κυβέρνησης που δήλωσε δημοσίως ομοφυλόφιλος. «Προφανώς είμαι γκέι… Κάθε ομοφυλόφιλος ξέρει ότι κάποια στιγμή στη ζωή του θα πρέπει να πει στους άλλους ότι είναι ομοφυλόφιλος και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό και που τον ορίζει και που δεν τον ορίζει» έλεγε στον Φώτη Σεργουλόπουλο κάποια χρόνια πριν ο άνθρωπος που λύνει και δένει στο Μαξίμου.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να παντρευτούν αφού είναι γκέι και νιώθουν καλά. Να υιοθετήσουν και ένα αδέσποτο σκυλί και θα έχουν μια τέλεια Ελληνική οικογένεια. Όπως την θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This