Για πρώτη φορά κακουργηματική δίωξη σε 16χρονο για ξυλοδαρμό 15χρονου – Νέο επεισόδιο βίας στη Βάρη με λιποθυμία μαθητή!

Must Read

Για πρώτη φορά ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος ενός ανήλικου ο για ένα ακόμη περιστατικό βίας σε σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Η δίωξη ασκήθηκε σε 16χρονο ο οποίος έσπασε στο ξύλο 15χρονο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς έφερε σοβαρά χτυπήματα στο αριστερό μάτι αλλά και στα δόντια. Η δίωξη αφορά βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά αδύναμου προσώπου-ανηλίκου, με την ειδικότερη μορφή της σημαντικής παρεμπόδισης και για πολύ χρόνο χρησιμοποίησης του σώματος του. Ο νεαρός θα απολογηθεί μέσα στην ημέρα.




Ο δράστης ισχυρίζεται πως ο 15χρονος συνεχώς πείραζε και έβριζε κορίτσια του σχολείου και όταν εκείνος του είπε να σταματήσει δεν το έκανε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο καβγάς που οδήγησε στο ξύλο. Στις δικαστικές αρχές θα καταθέσουν και τα εν λόγω κορίτσια.

Στη Βάρη

Ένα νέο συμβάν σημειώθηκε στη Βάρη μεταξύ μαθητών ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με πηγές, την περασμένη Τρίτη δύο μαθητές πλησίασαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος πλησίασαν 17χρονο και ο ένας τον ρώτησε γιατί βρίζει την αδερφή του. Υπήρξε ένταση η οποία εκτονώθηκε γρήγορα. Κατά το σχόλασμα οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν πάλι τον 17χρονο και ο ένας τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να λιοποθυμήσει και να μεταφερθεί σε κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε επίσης:

Απίστευτο: Μπουνιές και κλωτσιές σε καυγά ανηλίκων με γονείς στον Νέο Κόσμο!

Πάτρα: Συμπλοκή μαθητών με γροθιές και συλλήψεις

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This