Αίας Μανθόπουλος: Πέρασε ένα χρόνος από τον θάνατό του – Έγιναν δύο μνημόσυνα

Τι είπαν η τελευταία σύντροφός του και η πρώην γυναίκα του

Must Read

Δύο μνημόσυνα έγινε χθες, Πέμπτη για τον Αίαντα Μανθόπουλο ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Το πρώτο έγινε από την πρώην σύζυγο, την κόρη και τον γιο του και το δεύτερο από την τελευταία του σύντροφο, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Μιλώντας στην κάμερα του Ant1 η κ. Σταμοπούλου τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποδεχτεί τον χαμό του και δεν έχει προχωρήσει στη ζωή της.

«Προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου με δυσκολία, με την απουσία του αλλά και με την παρουσία του. Ναι, μεν δε μπορώ να τον δω αλλά τον νιώθω. Έρχομαι τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο μέρα παρά μέρα, κάθομαι και του μιλάω, επικοινωνούμε. Τού εύχομαι να είναι καλά εκεί που είναι.

Δεν έχω προχωρήσει τη ζωή μου, ελπίζω όμως να το κάνω και το εύχομαι. Ξέρω ότι είναι κοντά μου και με στηρίζει και δε φοβάμαι. Θα τα καταφέρω, θα ισορροπήσω. Κατέρρευσα γιατί ο θάνατος του Αίαντα ήταν κάτι μη αναμενόμενο, πολύ ξαφνικό κι ακόμα δεν το έχω δεχτεί», ανέφερε.

Σχετικά με την οικογένειά του ηθοποιού η ίδια είπε:

«Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω. Είναι οι συγκεκριμένοι οι λόγοι. Δε νιώθω πληγωμένη, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν κατανοητά. Και μέχρι να γίνουν, είναι καλύτερο να μην ανταλλάσσουμε δυσάρεστες κουβέντες».

Δείτε βίντεο:




Η σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, σε δηλώσεις της, είπε πως δεν είχαν ενημερωθεί για το μνημόσυνο της τελευταίας συντρόφου του.

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This