ΟΑΚΑ: Μήνυση κατ’ αγνώστων για τους νεαρούς εισβολείς στην στέγη Καλατράβα

Κοιμήθηκαν ένα βράδυ... στην οροφή

Must Read

Το ΟΑΚΑ, όπως γνωστοποιήθηκε, μετά τον ντόρο που υπήρξε, έχει υποβάλει ήδη μήνυση κατά αγνώστων με αφορμή την ομάδα των νεαρών που ανέβηκε στο στέγαστρο Καλατράβα και… κοιμήθηκε ένα βράδυ εντός της εγκατάστασης!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση του σταδίου, έχει κινηθεί νομικά εναντίον των εισβολέων, οι οποίοι παραβίασαν θύρες και κινηματογράφησαν παράνομα εντός της μεγαλύτερης αθλητικής εγκατάστασης της χώρας.

Εκτός της μήνυσης, έχουν κινηθεί και όλες οι απαραίτητες ενέργειες εντοπισμού τους, μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η ομάδα των νεαρών εισέβαλε στον χώρο, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα διεξαγόταν μεγάλη εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στον χώρο που μισθώνεται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συγκεκριμένα τέλη Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This