Ενόψει 28ης Οκτωβρίου: Όπου φύγει φύγει…

Με μία βαλίτσα στο χέρι

Must Read

Λοιπόν, λεφτά υπάρχουν, τουλάχιστον σε κάποια πορτοφόλια. Έτσι, την 28η Οκτωβρίου, τα ταξίδια των Ελλήνων στο εξωτερικό φέτος αναμένεται να είναι αυξημένα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Aegean, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί εξωτερικού για το τριήμερο της 28ης το 2024, σύμφωνα με τις κρατήσεις της Aegean, είναι, από τη βάση της Αθήνας, οι Μαδρίτη, Βενετία, Νίκαια, Παρίσι και Βαρκελώνη και από τη βάση της Θεσσαλονίκης οι Ρώμη, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Βερολίνο και Ανόβερο, καθώς και το Αμστερνταμ.

Οι πτήσεις στο δίκτυο εξωτερικού από και προς τη βάση της Αθήνας έχουν ήδη πληρότητα που ξεπερνά το 80%, δηλαδή είναι τουλάχιστον 5 μονάδες αυξημένη σε σχέση με τις αντίστοιχες ημέρες του 2023. Ενώ οι πτήσεις που εκτελούνται από και προς τη βάση της Θεσσαλονίκης καταγράφουν πληρότητα που αγγίζει το 85%, σημειώνοντας αύξηση πάνω από 10% σε σχέση με τις ίδιες ημέρες την περασμένη χρονιά. Η κίνηση από την Αθήνα προς τους προορισμούς εξωτερικού παρατηρείται κυρίως στο διάστημα από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου, ενώ από την Θεσσαλονίκη (όπου η αργία του αγίου Δημητρίου είναι Σάββατο) από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Πηγή: Κυρακάτικη δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This