Αποχωρεί από τους Alcatrash ο Ανδρέας Βούλγαρης – Η ανάρτηση του μουσικού

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας

Must Read

Νέα σελίδα στην επαγγελματική ζωή του γυρίζει ο Ανδρέας Βούλγαρης. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο μουσικός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το συγκρότημα Alcatrash, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Στην ανάρτησή του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως, όταν κάτι στη ζωή του παύει να του προσφέρει χαρά, προτιμά να αποχωρεί και να αναζητά νέους δρόμους και παράλληλα υποσχέθηκε στους θαυμαστές του πως «Τα καλύτερα έρχονται!».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Δέκα χρόνια Alcatrash και συγκινούμαι για όλο αυτό που έζησα προσωπικά αλλά και καλλιτεχνικά! Μέσα από την μπάντα αυτή επικοινώνησα συναισθηματικά αλλά και καλλιτεχνικά με τρεις ανθρώπους με τους οποίους καταφέραμε να γίνουμε καλοί φίλοι και να επικοινωνήσουμε τα όνειρα μας και τη μουσική μας στον κόσμο! Κι σταθήκαμε τυχεροί γιατί λάβαμε αγάπη… πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο! Γεμάτος εμπειρίες αλλά κυρίως ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την διαδρομή, ήρθε η ώρα για μένα να κλείσω αυτόν τον κύκλο.

Όταν τα πράγματα στη ζωή μου παύουν να μου δίνουν χαρά, αν δεν μπορώ να τα αλλάξω, έχω μάθει να αποχωρώ! Σε καμία περίπτωση δεν μου δίνει στεναχώρια, ποτέ δεν μου έδωσε. Η χαρά είναι προσωπική υπόθεση και έτσι θα την ψάξω σε αλλά μονοπάτια, πιο προσωπικά, πιο δικά μου! Οι Alcatrash είναι μια αγάπη που δεν θα τελειώσει ποτέ για εμένα. Ευχαριστώ Πέτρο, Σταύρο, Κωνσταντίνε για όλα! Εσείς ξέρετε! Νιώθω ευγνωμοσύνη και για άλλους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό μας το ταξίδι, αλλά αυτό το ποστ ανήκει στα τέσσερα παιδιά από την Πάτρα που κυνήγησαν το όνειρό τους! Τα καλύτερα έρχονται!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This