Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου, ηλικίας 74 ετών και χωρίς δίπλωμα

Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. το ανώτατο όριο για την οδήγηση σχολικών λεωφορείων είναι τα 65 έτη

Must Read

Στο έλεος της τύχης τους βρίσκονται τα παιδιά των πολιτών της χώρας καθώς φαίνεται από την ακόλουθη είδηση αφού δεν τηρούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι για τους οδηγούς σχολικών λεωφορείων.

Ναι καλά διαβάσατε. Το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου της ομάδας ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνελήφθη στο Καλοχώρι οδηγός σχολικού λεωφορείου καθώς μετέφερε μαθητές, χωρίς να έχει δίπλωμα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως αναφέρει ρεποερτάζ της ΕΡΤ, ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου ήταν 74 ετών. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην Τροχαία Θεσσαλονίκης αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το ανώτατο όριο για την οδήγηση σχολικών λεωφορείων και τουριστικών λεωφορείων μεταφοράς μαθητών είναι τα 65 έτη.

Προφανώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει εάν ο συγκεκριμένος οδηγός πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση του οδηγού ενός σχολικού λεωφορείου… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο κύριος αυτός όταν πήγε στο σχολείο δεν του ζήτησαν δίπλωμα ταυτότητα δεν είδαν την ηλικία του ,μάλλον θα ήταν συγγενείς του ιδιοκτήτη του σχολείου για να τον εμπιστευθεί κανονικά την ευθύνη την έχει το σχολείο…….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This