Αλλοδαπός στον Άγιο Παντελεήμονα με δεκάδες πλαστά έγγραφα στο μαγαζί του – Επιτέθηκε στους αστυνομικούς προτού συλληφθεί

Χτύπησε τους αστυνομικούς με μπουνιές και κλωτσιές

Must Read

Ένας 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έξω από το κατάστημα που διατηρεί. Όταν τον κάλεσαν για έλεγχο, ο συλληφθείς επιτέθηκε στους αστυνομικούς προκειμένου να τους αποφύγει. Στην κατοχή του βρέθηκαν δεκάδες πλαστά έγγραφα και χρήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ:

«Κατηγορείται για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απειλή και βία κατά υπαλλήλων.

Περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο να εξέρχεται από το κατάστημά του, κατευθυνόμενος με βιαστικές κινήσεις προς το όχημά του και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Ο 27χρονος προσπάθησε να ματαιώσει τον έλεγχο χτυπώντας τους αστυνομικούς με γροθιές και λακτίσματα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 102- ταυτοποιητικά έγγραφα (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες διαμονής, άδειες ικανότητας οδήγησης) αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης,
  • νάιλον συσκευασία περιέχουσα -3- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και
  • το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»

Πηγή φωτό: ΕΛ.ΑΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This