Σούπερ Λίγκα: Τα καναρίνια του Παναιτωλικού… κελάησαν και στο Περιστέρι, 2-0 τον Ατρόμητο

Must Read

Η μελωδία της… ευτυχίας συνεχίζεται για τα καναρίνια του Παναιτωλικού. Μετά τη νίκη στο Ηράκλειο (2-1 τον ΟΦΗ), στο Αγρίνιο (1-0 την ΑΕΚ), το καλό… τρίτωσε με μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά στο Περιστέρι (2-0 τον Ατρόμητο).

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απέδειξε ότι οι τελευταίες επιτυχίες δεν αποτελούν… τυχαίο γεγονός. Διαθέτει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον 29χρονο Ουρουγουανό Τσάβες, στα μετόπισθεν ενισχύθηκε από τον έμπειρο Παντελάκη, τους Μαυρία και Μπουζούκη να θυμούνται τον παλιό καλό τους εαυτό που συστήθηκαν στον Παναθηναϊκό και παίκτες όπως ο Ντίας και ο Τορεχόν να κάνουν τη διαφορά μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε ματς, κυρίως όμως να παίξουν με οποιοδήποτε τρόπο. Άλλοτε με σκληρή άμυνα, άλλοτε με αντεπιθέσεις κι άλλοτε να έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

Στο Περιστέρι δεν χρειάστηκε τίποτε απ’ όλα αυτά. Αρχικά ο Τσάβες στο πρώτο λεπτό εξουδετέρωσε τον Μπάκου, στο 33′ τον Ουάρντα κι έπειτα άφησε την πρωτοβουλία στους συμπαίκτες του.

Ήδη από το 14ο ο Παναιτωλικός είχε πάρει το προβάδισμα όταν σε δυνατό γύρισμα της μπάλας ο Σταυρόπουλος σκόραρε σε βάρος της ομάδας του στην προσπάθεια να διώξει (0-1).

Στο 37′ ο Μπουζούκης στην προσπάθεια με το δεξί αν και αριστεροπόδαρος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Από τις στιγμές που κοντεύουμε να ξεχάσουμε στα γήπεδα. Οι οπαδοί του Παναιτωλικού πήγαν στο Περιστέρι για να υποστηρίξουν την ομάδα τους

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Άγγελος Κολιάκος, Ιορδάνης Απτσόγλου (Αθηνών)
4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Γεωργία Κομισοπούλου (Χανίων)
Κίτρινη: 90′ Μουντές
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κίνι, Αθανασίου, Μανσούρ, Σταυρόπουλος (65′ Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας, Γκονζάλες (73′ Κολοσκάμνης), Μπακού (65′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ.
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84′ Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75′ Λουίς), Ντίας (65′ Ρόα), Πέρες (84′ Λαχούντ), Τορεχόν, Λομόνακο (75′ Μαϊβέντας).

Έγιναν
Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1

Ακολουθούν
20:30 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (CS1)
Κυριακή 20/10
16:00 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (CS1)
18:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (CS2)
20:00 Άρης – Καλλιθέα (NS Prime)
20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CS1)

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική
Σάββατο 26/10
17:00 Παναιτωλικός – Βόλος
17:30 Λεβαδειακός – Λαμία
20:00 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
Κυριακή 27/10
17:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
18:00 Παναθηναϊκός – Άρης
21:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
21:30 Καλλιθέα – Ατρόμητος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This