Βρέθηκαν οστά σε χωράφι στη Χαλκιδική – Κοντά στο σημείο είχε εξαφανιστεί 41χρονος

Ο άνδρας εξαφανίστηκε πριν δύο χρόνια, μετά από τροχαίο ατύχημα

Must Read

Μυστήριο καλύπτει μέχρι αυτή την ώρα την υπόθεση με τα οστά που εντοπίστηκαν σε χωράφι στην περιοχή του Πολύχρονου στη Χαλκιδική, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εξαφανίστηκε πριν δύο χρόνια ένας 41χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, την περασμένη Τρίτη (15/10) ένας άνδρας που πραγματοποιούσε εργασίες εκχέρσωσης σε χωράφι βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα, καθώς εντόπισε ανθρώπινα οστά.

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και στις Αρχές σήμανε συνεγερμός καθώς το εν λόγω χωράφι βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου 2022, είχαν χαθεί τα ίχνη του 41χρονου -τότε- Μπάντρι Μουραλασβίλι, μετά από τροχαίο. Ειδικότερα, το ΙΧ που φέρεται να οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στο σημείο που εντοπίστηκαν τα οστά έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν έγγραφα που ανήκουν στον αγνοούμενο. Μάλιστα σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της “Βραδυνής”, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι από φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πορτοφόλι που περιείχε την ταυτότητα και το δίπλωμα του Μπάντρι Μουραλασβίλι.

Τα οστά έχουν ήδη σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να ταυτοποιηθεί μέσω dna εάν τελικά ανήκουν στον 41χρονο, ο  οποίος αγνοείται τα τελευταία δύο χρόνια.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όλα συνέβησαν στις 2 Οκτωβρίου 2022 όταν ο 41χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν τόσο κάτοικοι από το Πολύχρονο όσο και αστυνομικές δυνάμεις χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον οδηγό.

Μάλιστα μάρτυρες είχαν πει ότι είδαν έναν αιμόφυρτο άνδρα στο σημείο, ο οποίος ωστόσο στη συνέχεια είχε εξαφανιστεί. Σε έρευνες που ακολούθησαν από τις αρμόδιες αρχές δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του Μπάντρι Μουραλασβίλι, ενώ αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως στο χωράφι στο οποίο εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες τα οστά, δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί κάτι λόγω της πυκνής βλάστησης και του δύσβατου της περιοχής.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This