Ρόδος: Χειροπέδες σε 4 διακινητές μετά από καταδίωξη φουσκωτού που αποβίβασε παράνομους μετανάστες

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν τους 29 αλλοδαπούς στο νησί

Must Read

Ένα ακόμη περιστατικό από τα δεκάδες που συμβαίνουν σε σταθερή βάση στις ελληνικές θάλασσες έλαβε χώρα χτες το πρωί, με – ευτυχή- κατάληξη την σύλληψη τεσσάρων διακινητών παράνομων μεταναστών.

Ειδικότερα, βρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία σκάφος του Λιμενικού Σώματος  εντόπισε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του οικισμού Κατταβιάς, στη νοτιοανατολική Ρόδο, ένα φουσκωτό ταχύπλοο να αποβιβάζει παράνομους μετανάστες στη στεριά.

Στη θέα του σκάφους του λιμενικού, ο χειριστής του φουσκωτού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, αρνούμενος να συμμορφωθεί στα φωτεινά και ηχητικά σήματά του. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το ταχύπλοο των διακινητών προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς. Ωστόσο, οι λιμενικοί κατάφεραν, τελικά, να το ακινητοποιήσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών που επέβαιναν σε αυτό.

Στη συνέχεια, στελέχη του ΛΣ εντόπισαν 29 αλλοδαπούς (έξι άνδρες, επτά γυναίκες και 16 ανήλικους) στην ευρύτερη περιοχή όπου έγινε η αποβίβασή τους. Οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, όπου αναγνώρισαν τους συλληφθέντες ως τους διακινητές τους. Η Λιμενική Αρχή της Ρόδου διενεργεί την προανάκριση, ενώ το μέσο μεταφοράς τους κατασχέθηκε.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Και οι 6 ανδρες, οι επτα γυναικες και οι δεκα εξη “ανηλικοι” (απο 30 εως 40 ετων ο καθενας, αλλά “ανηλικοι”), αφου παραλαβουν την κκαρτα τραπεζης για τα επιδοματα τους, θα μεταφερθουν στην Αθηνα (Αγ. Παντελεημονα), για να ασκησουν το επαγγελμα τους (ναρκωτικα, ληστειες, κλοπες κ.λ.π.).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This